Fern |
|
(7.12.2018 21:56:20) koupila jsem dnes "selské kuře" v albertu,prý by mělo být z volného chovu či co a taky mi přišlo více žlutší,tak jsem zvědavá,jestli to poznáme na mase či na jeho chuti.
Ta vodnanská druůběž,to je babišovo,tu nekupuju už z plezíru,tak dávejte taky bacha,koho při tom podporujete,ještě je naštěstí vždy na výběr!
Měli jsme i kuře z farmy přímo,to maso bylo trošku jiné koexisstence či jak bych to napsala,takové trochu tužší než to blátivé,na které jsme už spoustu let bohužel zvyklí z marketů.
|
Cimbur |
|
(8.12.2018 7:27:59) Fren, to jsem měla minulý tyden, jen ho pec déle, asi není tak rychlene, maso bylo tužší.
|
Fern |
|
(8.12.2018 9:49:38) Aha,dobra zprava,protoze zrovna tak i to kure z farmy musis dele pect a to maso melo proste trochu jinou chut a bylo i tak trochu jine,nez to babisovo ci jine bezne,ktera nam nabizi i v akci
|
Fern |
|
(8.12.2018 15:11:06) Tak ne selske ale sedlacke.a bylo vynikajici,delala jsem s nadivkou
|
|
Ropucha + 2 |
|
(9.12.2018 11:42:14) Samozřejmě, že maso z přirozeně žijícího zvířete má jinou strukturu (a tudíž i chuť) než maso těch rychlených ubožátek z velkochovů. Normálně přirozeně žijící a hýbající se kuře je cca poloviční než Babišovi mutanti a má svalovinu, ne "bláto".
|
|
|
|
|