| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Pstruh na česneku

Kombinace ryby a česneku je pro mne božská. Pokud to máte také tak, ochutnete
Pstruh na česneku
Suroviny:Na 4 porce • 4 pstruzi • 4 stroužky česneku • sůl • 2 lžíce másla • olej • hl. mouka • plátky citronu
Postup:Vykuchaného pstruha dobře propláchneme pod tekoucí studenou vodou, odstřihneme ploutve, hlavy a ocasy ponecháme. Kůži neoškrabujeme. Ryby osušíme a zevnitř i zvenčí osolíme a potřeme rozmačkaným česnekem. Pak pstruha z každé strany zlehka obalíme v hl. mouce. Dáme na pánvičku olej a máslo a rozehřejeme. Rybu osmahneme z každé strany na prudko 1-2 min. a pak necháme cca 15 min. v troubě.

Servírujeme se zeleninou a plátky citronu. Na každou rybu položíme kousek másla. Podáváme s brambory v jakékoli formě - vařené, americké, brkaše...
Vložil:

*Simča, dcery *1988 a 1997

Errin a její rodina
Datum:20.1.2010 1:06:19
Názory k receptu (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

Žádné fotky k receptu zatím nejsou. Přidejte je vy!

(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.