| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Škvarkové pagáčky

Suroviny:700g hladké mouky • 250g škvarků • 250g sádla nebo hery(rozpuštěné) • 1 zakysaná smetana • 2 vejce • 1 kostka droždí • 100ml mléka • 100ml vody • 1 lžička cukru, 2 lžičky soli, 1 lžička drceného kmínu •
Postup:Dle pořadí dáme do pekárny:

vlažné mléko a vodu, zakysanku rozmíchanou s vejci, škvarky, tuk, mouku, sůl, cukr, kmín, rozdrobené droždí

Po promíchání nechat 1 hodinu kynout, já dávám do trouby na 60°C, na pekárnu je to velké množství. 1cm silný plát, vykrajujeme kolečka, potřeme vejcem, posypeme solí a kmínem.

Pečeme na 200°C v horkovzdušné troubě.
Vložil:

*Petraend, Dennis a Nicolas

Leden 2012
Datum:13.12.2011 20:54:49
Názory k receptu (2 názorů)
super :-) MyškaLL 20.12.2011 21:41
*Re: super :-) MyškaLL 20.12.2011 22:6

Žádné fotky k receptu zatím nejsou. Přidejte je vy!

(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.