| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Řepánková polévka

Ošizený boršč ale moc dobrý.
Suroviny:cibule • červená řepa • rajský protlak • mrkev • zakysaná smetana • sůl • pepř
Postup:Cibulku pěkně do zlatova s takovým tím nádechem do hněda, na ni přidat pokrájenou a oloupanou červenou řepu a orestovat. Zalít rajským protlakem a nechat chvíli restovat, pak zalít vodou nebo vývarem a vařit do skoro měkka. Já to vařím v papiňáku kvůli úspoře. Pak přidat mrkev a vše hezky do měkka uvařit. Na talíři pak přidat kopeček zakysané smetany. Kdo chce samozřejmě s mrkví může přidat i pokrájené hlávkové zelí, bramboru a masožrouti kousek klobásy. Ale i ten základ řepa a mrkev je vynikající a moje děti se mohou po ní utlouct.
Vložil:

*Jitulinda40

My tři a kočka
Datum:19.3.2012 12:45:09
Názory k receptu (4 názorů)
HMMM Maťa. 23.3.2012 15:19
HMMM Maťa. 23.3.2012 15:19
*Re: HMMM Karolina Kuchařová 1.4.2012 16:10
*Re: HMMM Karolina Kuchařová 1.4.2012 16:11

Žádné fotky k receptu zatím nejsou. Přidejte je vy!

(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.