Zasjaj. | 54917 |
18.5.2024 22:30:45
Zcela vyjmecne jsme nikam nejeli, je destivo, tak lezime a nic nedelame a to k tomu dycky vyvarim. Ale jen z toho, co je zrovna v lednici, takze bylo mlete hovezi na slanine, vine a mrkvi s basmati ryzi. Jahodovy kolac s drobenkou byl k snidani a ted jsem vytahla z trouby tri strudly. Z minuleho tydne mi zbyly rozvarene boruvky, tak k nim asi udelam Salzburske nockerle, jen jestli se mi povedou.
|
Stáňa * | 7932 |
18.5.2024 22:26:19
aha, díky :)
|
Evelyn1968,2děti | 6269 |
18.5.2024 22:20:10
Stáňo, to je mražená směs z Košíku, mrkev, fazolky, kukuřice, červená paprika, houby a koření.
|
Evelyn1968,2děti | 6269 |
18.5.2024 22:17:38
Apoleno, já jsem navíc zjistila, že po rýži a těstovinách mi dost lítá glykemie a dočetla jsem se, že nejlepší jsou uvařené, zchlazené a znova ohřáté brambory, tak mám alibi
Manželovi dělám i jiné přílohy, ale taky má nejradši brambory. |
Stáňa * | 7932 |
18.5.2024 22:13:15
Co je to provensálská zelenina? Jaké druhy?
|
Stáňa * | 7932 |
18.5.2024 22:05:40
Včera jsem náhodou zašla koupit něco do prodejny Zdravé výživy a měli tam kvas se složením, které bylo přírodní. Před časem jsem totiž koupila nějaký, který byl narvaný éčky a ten už kupovat nechci.
Takže máme čtyři litry pravého krkonošského kysela K tomu jsem dělala špalíčky se zelím a domácím uzeným. Budeme to jíst celý víkend a pravděpodobně ještě v pondělí. Tím se mi výrazně uvolnily ruce na práce na zahradě a doma. Tento víkend mimořádně nic nepeču, protože jdeme zítra na oslavu narozenin. |
Černá kronika | 103775 |
18.5.2024 19:59:28
Dnes plněný papriky s rýží, zítra pečený kuře, červený zelí a domácí bramborový knedlík. K večeři karbanátky ze směsi masa, který mi zbylo, když jsem jí dělala do paprik. Rovnou říkám, že už mě to vaření a pečení neskutečně nebaví, dělám to už jen že musím, už to ani nejím. K obědu jsem se zaplácla, jak jsem pořád při vaření ochutnávala a teď k večeři mám meloun.
|
apo-lena | 159305 |
18.5.2024 19:38:31
Evelyn, brambory jsou nejlepší. Miluji je na všechny způsoby, ale dovoluji si jen vařené, pečené v troubě a jako vídeňský salát. V restauraci si dávám hranolky.
|
Jojona | 24583 |
18.5.2024 19:34:30
V patek jsem varila rodicum polevku s kedlubnou a kureci maso s porkem a testovinami. Doma dnes kure+slepice+kruti krk na paprice s testovinami a polevka se zlutymi fazolkami a koprem. Dcera ma zkouskove a prala si poradny flak masa. Tak jsme se dohodli, ze muz udela hamburgery. Ja nemam rada maso s rohlikem, ta ja si uvarim ryzi a dam si ho bez omacky a cibulky, ktere taky nemam rada. Tak moje varianta s hambacem nema nic spolecneho Dnes jsem upekla bramborak na plechu, protoze nemame pecivo a ve sklepe je porad jeste hodne brambor. Ted jdu ohrat mrazene halusky a zamichat do nich bryndzu pro oba muze, protoze drou na zahrade cele odpoledne.
|
apo-lena | 159305 |
18.5.2024 19:29:24
TaJ, borůvkové mám taky ráda.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.