| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Drbárna o čemkoliv

  (?)
 Názory 110 z 52585  [Dalších 52575 >>]
Zasjaj. 54917
18.5.2024 22:30:45
Zcela vyjmecne jsme nikam nejeli, je destivo, tak lezime a nic nedelame a to k tomu dycky vyvarim. Ale jen z toho, co je zrovna v lednici, takze bylo mlete hovezi na slanine, vine a mrkvi s basmati ryzi. Jahodovy kolac s drobenkou byl k snidani a ted jsem vytahla z trouby tri strudly. Z minuleho tydne mi zbyly rozvarene boruvky, tak k nim asi udelam Salzburske nockerle, jen jestli se mi povedou.
Stáňa * 7932
18.5.2024 22:26:19
aha, díky :)
Evelyn1968,2děti 6269
18.5.2024 22:20:10
Stáňo, to je mražená směs z Košíku, mrkev, fazolky, kukuřice, červená paprika, houby a koření.
Evelyn1968,2děti 6269
18.5.2024 22:17:38
Apoleno, já jsem navíc zjistila, že po rýži a těstovinách mi dost lítá glykemie a dočetla jsem se, že nejlepší jsou uvařené, zchlazené a znova ohřáté brambory, tak mám alibi ~;)

Manželovi dělám i jiné přílohy, ale taky má nejradši brambory.
Stáňa * 7932
18.5.2024 22:13:15
Co je to provensálská zelenina? Jaké druhy?
Stáňa * 7932
18.5.2024 22:05:40
Včera jsem náhodou zašla koupit něco do prodejny Zdravé výživy a měli tam kvas se složením, které bylo přírodní. Před časem jsem totiž koupila nějaký, který byl narvaný éčky a ten už kupovat nechci.
Takže máme čtyři litry pravého krkonošského kysela :-)

K tomu jsem dělala špalíčky se zelím a domácím uzeným.
Budeme to jíst celý víkend a pravděpodobně ještě v pondělí. Tím se mi výrazně uvolnily ruce na práce na zahradě a doma.
Tento víkend mimořádně nic nepeču, protože jdeme zítra na oslavu narozenin.
Černá kronika 103775
18.5.2024 19:59:28
Dnes plněný papriky s rýží, zítra pečený kuře, červený zelí a domácí bramborový knedlík. K večeři karbanátky ze směsi masa, který mi zbylo, když jsem jí dělala do paprik. Rovnou říkám, že už mě to vaření a pečení neskutečně nebaví, dělám to už jen že musím, už to ani nejím. K obědu jsem se zaplácla, jak jsem pořád při vaření ochutnávala a teď k večeři mám meloun.
apo-lena 159305
18.5.2024 19:38:31
Evelyn, brambory jsou nejlepší. Miluji je na všechny způsoby, ale dovoluji si jen vařené, pečené v troubě a jako vídeňský salát. V restauraci si dávám hranolky.
Jojona 24583
18.5.2024 19:34:30
V patek jsem varila rodicum polevku s kedlubnou a kureci maso s porkem a testovinami. Doma dnes kure+slepice+kruti krk na paprice s testovinami a polevka se zlutymi fazolkami a koprem. Dcera ma zkouskove a prala si poradny flak masa. Tak jsme se dohodli, ze muz udela hamburgery. Ja nemam rada maso s rohlikem, ta ja si uvarim ryzi a dam si ho bez omacky a cibulky, ktere taky nemam rada. Tak moje varianta s hambacem nema nic spolecneho :-) Dnes jsem upekla bramborak na plechu, protoze nemame pecivo a ve sklepe je porad jeste hodne brambor. Ted jdu ohrat mrazene halusky a zamichat do nich bryndzu pro oba muze, protoze drou na zahrade cele odpoledne.
apo-lena 159305
18.5.2024 19:29:24
TaJ, borůvkové mám taky ráda.
 Názory 110 z 52585  [Dalších 52575 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.