| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zpracování a skladování potravin

  (?)
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 14141  [Dalších 14101 >>]
Stáňa * 7932
14.5.2024 8:11:28
Bramboracku z tlačenky si vůbec neumím představit~t~ a to od dětství zažívám zabijacky několik ročně. Letos jsem byla na čtyřech.
Co se stane s tou zelatinou, rozpustí se? Plavou tam pak kousky/kusy masa?

K otázce, tlačenku bych zamrazila. Asi ji nemáš kila, takže v nejhorším ji následně vyhodis.
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
14.5.2024 7:55:29
já osobně bych ji zmrazila a následně z ní vařila - taková bramboračka z tlačenky je výborná věc ~:-D
Kaipa 98564
14.5.2024 7:54:53
Janinko, vše ostatní ze zabijačky lze mrazit v pohodě. Ale tlačenka je opravdu velmi nedobrá. Zkušení zabijačkoví matadoři to řeší tak, že tlačenku, o které předpokládají, že ji nestačí sníst, zavaří do skleniček. To chutná dobře, ale Kronice to nepomůže.
Janinka a dvě princezny 132403
14.5.2024 7:13:49
Kaipo já to nevím ale kdyby takhle přemýšlel každý po zabijačce neumím si představit to plýtvání...u nás doma se mrazilo protože tlačenky, sekané, jitrnice a další věci se udělaly ve velkém a žilo se z toho dlouhou dobu.
Jako asi není ta tlačenka úplně top ale jíst se po rozmrznutí v pohodě dá. To je asi jako pečivo z mrazáku, někomu taky nechutná.

Jen ta délka co už je hotová je diskutabilní, to jo
Kaipa 98564
14.5.2024 6:54:27
Kroniko, po rozmrazení bude hnusná, ať si říká, kdo chce, co chce. A je úplně jedno, jaký postup pro rozmrazení zvolíš.
Tlačenka stará víc než týden? Já bych se bála.
Černá kronika 103775
13.5.2024 21:56:37
Ve středu minulý týden dělaná tlačenka. Jak dlouho vydrží? Můžeme s ní počítat ještě na nadcházející víkend? Nebo jí dát raději zamrazit? Jde to vůbec? Bude po rozmražení dobrá?
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
13.5.2024 19:45:19
Vážný, tak to bych fakt neriskovala... Ta zelenina je na nízké teploty celkem háklivá, okurky, rajčata i papriky se pak snadno mění ve sklovaté nechutné hnusy...
Anadar 27930
13.5.2024 19:04:15
My měli taky svatbu co dům dal,má to ohromný půvab.
Sama jsem pekla koláčky i cukroví,to nelze strhnout za den.
Lei 37503
13.5.2024 17:03:04
Přesně! ~x~
Vážný2 158667
13.5.2024 16:28:33
Minule jsem měl zajímavou, byť trochu děsivou zkušenost se sýrovými závitky, které žena miluje, ale byly odmítnuty. Měl jsem je v bedně s tuhým CO2 a trochu jsem to přehnal, takže zmrzly. Ale zázračně nevykrystalizovaly uvnitř a nerozblemcaly se.

Ale řemýšlím, zda uskladnění v polystyrenové bedně s malým množstvím CO2 (je těžší než vzduch a vytlačí ho) by nezabránilo vadnutí... Ale nechci, aby salát chutnal jako sodovka.

[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 14141  [Dalších 14101 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.