| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červenec 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 7159  [Dalších 7139 >>]
Lenka,Lukášek07/03,Kačka01/05 8203

Re: Cauky maminy, depkarky, tehule, uklizecky,hospodynky a vtipalky!!!!

9.1.2005 23:04:04
Jo Peťo, stačí chvilka. Tak posílám Kubíkovi pofoukání bebinka, ještě, že to nebyl horší karambol!!
Lenka,Lukášek07/03,Kačka01/05 8203

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cauky maminy, depkarky, tehule, uklizecky,hospodynky a vtipalky!!!!

9.1.2005 23:02:43
Jo Lukášek taky moc dobře ví, že žehlička pálí, ale on je fakt asi exot a musí tahat za všechno. Dnes jsem kupříkladu měla na stole v kuchyni malý skleněný svícínek s čajovou svíčkou. Pálí, to je jasné, několikrát nás na to upozorňoval a varovně vztyčoval ukazovák. No a po nějaké době ho manžel našel, jak si vylezl na židli a už si nesl svícínek s hořící svíčkou dolů na prozkoumání. Strašlivě opatrně. No ale prostě z těchto důvodů já fakt nemůžu důvěřovat a stává se ze mne pomalu paranoidní žena v domácnosti.
Petra (Kuba 2.7.,Anička,Pepík) 842

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cauky maminy, depkarky, tehule, uklizecky,hospodynky a vtipalky!!!!

9.1.2005 22:24:35
Jejda, to nějak zablblo, tak to jsem byla já:-)
petka
  • 

Re: Re: Re: Re: Re: Cauky maminy, depkarky, tehule, uklizecky,hospodynky a vtipalky!!!!

9.1.2005 22:23:05
Tak jak u nás....
Pochválila bych prcka za lžičku, pokud má hlad, tak se zvládne sám najíst. Máme takovou hlubší plastovou lžičku a jelikož jídlo mívá většinou hustší konzistence, tak všechno končí v pusině....dokonce si dává záležet a strká lžičku do pusy předkem:-)) Hrníček už taky zkouším bez pítka a pokud tam toho nemá moc, tak to většinou vypije bez polití.

Mno nočník....sedne, vstane, někam uteče a je naděláno na koberci. Snažím se posazovat aspoň když přebaluju, aby aspoň tušil, na co ten nočník máme.....jo když jsme šli v pondělí do poradny a měli donést moč, tak jsem jej ráno hned po probuzení posadila nahatého do vany na nočník a byl naplněný hned:o))

Přemýšlela jsem, jestli plácám Kubu, ale spíše ty starší....no sem tam přes ruku, když bere to, co nemá, ale že žehlička a trouba "pai", to móc dobře ví a má dostatečný odstup.

Leni, já se taky nebála, že prcek spadne ze schodů, po těch našich točitých lítal vzhůru dule už snad 3 měsíce....až dnes:-( letěl z pátého schodu a přesekl si trochu dásně nad horními zuby, nejdřív krve jak z prasete, naštěstí ne moc dlouho a ani moc nebrečel, ale jak se tam přes den sem tam drbnul prstíkama, tak měl vždycky pusinku od krve......chjo stačí chvilka a je to:-(

Holky, jíjou vám prcci ovoce? Já pokud ho nemaskuju do jogurtu, kaše apod., tak ani náhodou. Mandarinku rozmačká v ruce, banán plive, mango plive, jabko pěkně nakrájím do misky a tu mi Kuba téměř okamžitě ze svého stolečku vrátí do kuchyně na linku.....ale somrovat nějakou tyčinku, piškot, sušenku, oík (=rohlík) to jo, to by mu šlo dokonale!

Tak dobrou, zítra si užijte srazík a Jano, dokumentuj:-)
A Lence a Tinti, ať to maj co nejdřív, rychle a v pohodě za sebou:-))))
Lenka,Lukášek07/03,Kačka01/05 8203

Re: Sraz atd.

9.1.2005 22:12:52
Tinti, taky už si připadám "zralá" tak akorát na porod. Skoro nemůžu chodit a zvednout se ze židle nebo postele je nadlidský výkon. A spala bych spala, ale není mi dáno :-) Tak ti držím pěsti, jestli už jdeš do toho! Já to ještě bohužel nevidím dvakrát nadějně.
Tinti+Toňa01/05+Eliáš07/03 8482

Sraz atd.

9.1.2005 22:06:42
Na sraz snad dorazíme. Ještě nerodím, i když je mi dnes dost divně. Malá se vrtí a štouchá mě dole u „východu“, ale kontrakce nemám. Jen píchání a trochu bolesti, ale nic pravidelného a velkého. Hrozně mě bolí kyčel, už skoro nemůžu chodit. Spím dopoledne třeba do 10:00 a v jednu jdu spát na dvě hodiny znovu. Asi se už tělo připravuje a šetří si síly na porod. Už aby to bylo, jsem fakt nemožná.

Ájo, děkujeme za příjemné odpoledne. Nezapomněli jsme tam ten dárek od vás???

Syssi, já taky zastávám metodu „cukru a biče“. Nejsem moc trpělivá matka, ale ovládnu se. Přes ruce nebo zadek dostane, jen když vidím, že to dělá naschvál. Když zkouší ty hranice, za nějž může jít. Jinak se snažím domluvit mu slovně, jen zvýším hlas a zatvářím se přísně. Někdy to zabere, jindy ne.

Nočník začíná fungovat. Když má náladu a něco v močovém měchýři a je tam posazen, trochu se vyčůrá a někdy i vykaká. Plena ale stále přetrvává, sám si totiž neřekne. Ale je úspěch, že už pochopil smysl nočníku.
Jana+3M 14205

Re: Re: Re: Re: Cauky maminy, depkarky, tehule, uklizecky,hospodynky a vtipalky!!!!

9.1.2005 21:01:34
Sylvo, Barče přejeme všecičko nejlepší :o))) A zítra se na vás těším :o)) Před chvílí psala Terka, že s Týskou taky určitě dorazí.

Kláro, to jsem zvědavá na reference, třeba budeš překvapená, jak je Rebeka šikovná :o)) Stačí ukázat techniku napíchnutí na vidličku :o)) A určitě napiš jak to šlo :o)

Tak, dneska jdu do hajan, mějte se fajn.

rascal-ka 15516

Re: Re: Cauky maminy, depkarky, tehule, uklizecky,hospodynky a vtipalky!!!!

9.1.2005 20:56:03
Jani, tak teda dobře, přesvědčila jsi mě. Zítra to u oběda zkusím. Snad neskončíme na pohotovosti a budu moc zítra podat reference.
Sylva - Bára, Klára a Tobiáš 6266

Re: Re: Re: Cauky maminy, depkarky, tehule, uklizecky,hospodynky a vtipalky!!!!

9.1.2005 20:46:02
Se zítřejším srazíkem na 100% počítám. Pokud tedy nenastanou nějáké nepředvídatelné okolnosti.
Dnes jsme pořádali rodinnou oslavu, Barunčiny 4 roky, takže nestíhám.
Jana+3M 14205

Re: Re: Cauky maminy, depkarky, tehule, uklizecky,hospodynky a vtipalky!!!!

9.1.2005 19:39:54
Kláro, to je právě to, že lžičkou skončí v puse minimum jídla, zato okolo je ho dost :o)) Mates má tu malou vidličku z dětské soupravy a fakt se s ní v pohodě a docela rychle nají. Se lžičkou má hlavně tendenci všechno krájet, jak to vidí u nás, a pak to jídlo jenom lítá :o)))
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 7159  [Dalších 7139 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.