| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 16859  [Dalších 16839 >>]
KACI 6635

Hezky vecer

30.5.2005 20:49:04
Zdravim po delsi dobe - nejdrive dulezite veci - tedy vse nejlepsi Svatovce i Alexovi od Rondy, dale opozdene vse nej Petankovi od Bubbos a dalsim oslavencum, ktere jsme prosvihly...

No a samozrejme vse nej Kanicce ke Kacence (super jmeno, co :-)?), ktera na fotkach ze sraziku vubec nevypadala jako devitimesicni tehule...

My dnes meli volno, ale moc jsme si neuzili, rano padaly kroupy (ze by to od nas preslo k vam ?) a odpo oblacno. Ale stihla jsem zasazet spoustu kytek a vubec mame krasnou zahradku ;-))). Taky jsem celkove uklidila, vyprala a zlikvidovala spoustu ruznych veci, co se tu tak vsude kupily, takze celkove velmi produktivni den....naproti tomu, ze Ani opet nespala...

Musim se pochlubit, vcera jsme meli u nas velkou veceri a delala jsem poprve rybu a byla uzasna ;-))). Nejdriv jsem ji sla koupit k jednomu velmi sarmantnimu francouzskemu prodavaci ryb, kterej mi ji uzasne vykuchal a pak jsem ji udelala v alobalu na spouste cerstvych bylinek. Ani dnes taky chutnala!

Ifco s Klarkou, brzy se uzdravte! My jsme strevni chripkou trpeli minuly tyden a neni o co stat! A tu anginu taky vyzente.

Li, tak to sis krasne uzila! Koukam, ze m ma uz praxi. Ja byla od ct do so v Praze a m taky docela zvladnul, ovsem za vydatne pomoci Martiny ;-). Od te doby co jsem doma porad vari ;-))), ted taky krasne to voni a uz se tesim.

Vendy, to je super, ze uz jste v poradku! Vikend zni bajecne a vubec vsem vam zavidim ty bazenky ;-). My mame taky jeden doma, jen jaksi to pocasi nam chybi, i kdyz v patek jsem si to teplo v Praze uzila!

Zbytek uz jsem zapomela ;-))). Tak snad uz jen, ze v patek nam prijede maminka...hura!!!
Vendy,Maty5/04Jony5/07 17306

zprávy z tisku

30.5.2005 20:34:49
Nazdárek holky,
gratulujeme Svátíkovi a Alexíkovi k životnímu jubileu hlavně hodně pohodY.
Hlavně gratulujeme kaničce k tak krásné další holčičce,hlavně hodně pevné nervy.
Ilís Máťa visela úplně stejně podle mne to traky nejde jinak jak psala Pastelka.
Dnešní vedro jsme strávili s Tomíkem od Pavli na zahradě tedy dětí ho strávili v bazénku:):) nechtěli ven.
Pískoviště Matylda miluje´.
Novinky Máťa se pomalu začíná odstrkovat na motorce.
Netko tak Nikýs už taky chodí???
Ančí stejně tě obdivuji jak to vše zvládáš stejně jako Kačaba jste fakt super mámy a klobouk dolů před vámi.
Lí tady bouřka přešla ale prý v Praze padaly kroupy ( můj táta má důlky v kapotě:):) a prý to bylo dost hustý.
Anči&AJ 12970

Dobry den po dlouhe dobe...

30.5.2005 17:57:39
Ahojky!

Vse nejlepsi Svatikovi a Alexovi n narozeninam! A vsem komu jsme nepoprali pred tim!!!

Posledni dobou totalne nestiham-celej den s holkama, manza chodi z prace docela pozde, takze mu dam veceri a pak uz nemam silu na nic.. No a vykend? Ten skoro nemame-pracuje kazdy den-nemusi to byt cely den, ale stejne...

Holky rostou. Ali vcera udelala prvni krucky, Jeanel uz dela tech 6-8 krucku. Jeanel dneska pokousala Ali-nejdriv prstik, pak do ruky-ma tam pekne velke cervene otisky a pak to zkusila do obliceje, ale v cas ji zastavily. A pokazdy jen proto, ze chce neco co ma Ali...No hruza.

Jak zvladate to horko? Ja jsem vyryzena-uklizim jen vecer, pres den nemam silu, holky sprchujeme 2x denne.

Porad na vas myslim:)

Hezky den vsem!
12157

Re: Re: Včerejší den

30.5.2005 16:01:59
Tak koukám, že to s cyklosedačkou není tak jednoduché :o) no my neplánujeme dlouhé jízdy, max na štěrl a zpátky a to je tuším tak 12 km po rovince... myslím, že za tu dobu nevytuhne :o)))

Právě jsem dopla ledovou kávu, malá se mi vozí venku :o))) (zlaté vozičky!) a dělám big úklida! ale BIG! peru peřiny, větrám matrace, spacáky.. je to tu jak po výbuchu :o/ musím to dorazit než dorazí malá.. to by mě asi dorazilo!!!!

PS: posílejte info o počasí, tady se modlíme aspoň za kapku deště... a mírné ochlazení! Alergici - aby se pročistil vzduch, děti - aby se dalo venku hýbat, matky - aby děti líp spaly... no každý máme svůj důvod.. a nezaprší a nezaprší!!!! Bereme teda jen déšť bez krup, kroupy nebrat! :o)

12157

Oslavencům!!!

30.5.2005 15:56:57
Sváťovkovi a Alexovi posílá Sonička velikánskou , pro začátek jen na člíčko!

Oběma oslavencům a jejich maminkám vše nej nej nej... přejí Sonička a maminka Lí
Danula&Klárka&Toník 19069

Re: Včerejší den

30.5.2005 15:51:12
Ilísku, když jsem hledala sedačku, tak jsem si početla i několik názorů ohledně spaní. Někdo přivazuje helmu šátkem k sedačce a taky jsme našla paní, která sundá helmičku a přiváže hlavičku k sedačce - to se mi moc nelíbí. My to ještě nevyzkoušeli, kola máme stále u rodičů.
Přehnala se tady bouřka, kroupy nebyly a vedro je pořád. Klárka usnula v kočárku na procházce bouřka nebouřka.
Silueta 17864

Re: Re: Včerejší den

30.5.2005 15:43:12
Pastelko, díky. To jsi mě potěšila a uklidnila, já už si říkala, že jsme určitě koupili blbě. U nás je furt palermo a M už jede z práce domů, tak to plavání snad dopadne :o)) Myslím, že rybník zasyčí :o))
Pastelka 8872

Re: Včerejší den

30.5.2005 15:31:31
Ilisku, me taky Dejna spala v sedacce povesena za ksiry, ono to snad ani jinak nejde, navic jak to kolo se porad mele ze strany na stranu a brzdi a zrychluje, tak to v sedackach s prckama cvici. Bety zatim nejela, M sedacku jeste nenamontoval...ach jo.
A pockej jak pojedes, az nebudes mit za sebou Vasika - to pujde samo!

Netko, jak jsem jela s tema vakama cerviku, hned se vsude nasla spousta ochotnych muzu, kteri mi vynaseli golface do a z tramvaje...ze bych je vozila porad????? Jinak pani na matrice byla moc hodna, akorat jsem nic nevyridila, ponevac mi u toho chybel M, proste je pry k tomu nutny, tak jsem si sepsala, co mam mit priste s sebou (teda krome M) a pry nam to pak uz udela na pockani.

Tady u nas se ted prehnalo takove male krupobiticko, pak bourka a pripada mi, ze je venku porad stejne dusno a vedro - tak nevim, jake ochlazeni meli meteorologicti vestci z kouli na mysli.
Pastelka 8872

Gratulace

30.5.2005 15:21:20
Chlapákům Lexovi a Sváťovkovi přejeme k jejich velkému výročí hodně zdraví a štěstí, obří dortíky, ať rostou a sílí.

Miminečku Kačence přejeme krásný start do života a mamince Kaničce mnoho sil a nervy jak lana.
Silueta 17864

Včerejší den

30.5.2005 15:18:27
Včera i přes vedra jsme vyrazili na cyklovýlet s Vašíčkem. Nejdřív vše vpohodě, Vašík komentoval "brrrm, brrrm, baf, baf, ko, ko..." ale pak ho jízda začala uspávat a spustil šílenej řev. Nedalo se nic dělat, jeli jsme dál a náš pidicyklista usnul. Jenže spal chudák v předklonu klimbajíc ze strany na stranu a visíc za kšíry, protože mu nejde opřít hlava o sedačku. Brání mu v tom přilba :o(( Tak to mě vůbec při nákupu nenapadlo. Až bude V větší než sedačka, tak to bude dobrý, zatím to je blbý. Ujeli jsme 30,5km, ale já se cejtila jako když jsem ujela 60km - taky s Vašandou vzadu to je + 10kg tak se není čemu divit.
Vendy - a co Máťa na kole? Jak se jí líbí? Usnula vám?

Už se těším na zítřejší ochlazení.. Včera jsme ještě chtěli jít plavat do rybníka, ale byli jsme tak grogy, že to nedopadlo, tak možná dnes.. Ale já nic NEPLÁNUJU!!! :o))

Všem krásný den.
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 16859  [Dalších 16839 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.