Mám velký zmrzlinovač, co sám mrazí - Baumatic. A dobrý. Zmrzlinu děláme ovšem jen když je čas, chuť a ingredience, což v podstatě znamená, že v zimě jen čokoládovou (dostatek ovoce v přiměřené zralosti a nikoli za majlant v zimě moc neseženu). Dobrá a kvalitní zmrzlina JE drahá. HODNĚ. Jak už tu někdo psal, hromada smetany, žloutků a případně ovoce. Třeba na pistáciovou jsem tu NIKDY nesehnala ingredience (pistáciovou moučku, ne nějakou nazeleněnou pastu). Častěji delám třeba malinovou - z mražených malin, které ale nejdřív propasíruju, aby neměly pecičky (objevila jsem kdysi v Janově - nesrovnatelné s pecičkovou)...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.