Kat, na to bych se musela mrknout do navodu. Minimalne by tam byl problem s prodlouzenim doby vareni, protoze ta nadoba by byla studena, a pri tom vykonu by se to ohrivalo na potrebnou teplotu asi vyrazneji dele. Pak je otazka jak dlouho, aby nedoslo k prilis rychle zmene teploty a prasknuti hrnce. No a hlavne pro velkou rodinu je to dost velka krava, takze by to chtelo i obr prostor v lednici. Kdyz se dava zmrzle maso, tak se doporucuje naliti vlazne vody, aby tam nebyl velky teplotni sok.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.