Susu, já dělám vždycky větší množství současně. Jeden den si to připravím do lednice, druhý vařím. Do lednice dám namačkané ovoce s cukrem, povrch posypu cukrem. Druhý den povařím, dosladím, dám želírovací přípravek a plním do sklenic. Tento způsob se u nás dědí už několik generací, dřív se teda ovoce dávalo do komory, když nebyly lednice. Dělám tak vždycky třeba 3 kg a tím, jak je to na 2 fáze, je to míň únavné.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.