Vánočku dělám hodně tučnou, mám recept ze tří druhů tuku, rozinky a mandle dávám hned. Do mísy dám sypké včetně droždí, pak rozehřáty tuk, mléko a vejce, hnětačem uhňácám až se to nelepí a je to lesklé a nechám kynout. Tím že je těsto tučné, kyne dlouho a několikrát ho cca po 2 hodinách ještě prohňoucám. Dá se říct, že zadělávam ráno a večer peču. Nebo opačně. Je to z půul kila mouky a je z toho obr vánočka naštorc na plech. Peču dlouho, nejprve chviličku horké, pak teplotu ztlumím a pak zase nakonec připeču. Je to pořádně těžká velká a mňam vánočka.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.