Myslím si ,že důležité je dlouhé vypracování těsta a pomalé kynutí za pokojové teploty. Rozinky a spol.přidávám až po upletení jednotlivých vrstev.Rozinky natlačím do copů a mandle vkládám do mezer. nechávám ještě kynout na plechu,aby se po upletení těsto zase zvedlo.Z hlavy si těsto nepamatuji,ale vím,že na 500 g mouky dávám nějakých 125 g másla a dvě lžíce sádla.Ono těsto s míň tukem lépe kyne,takže pokud si myslíš,že že máš hubenou vánočku,mělo by to být spíš k užitku.Příznivci hladké a polohrubé mouky jsou v rovnováze,já peču z polohrubé,ale občas i z hladké a výsledky jsou stejné.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.