| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názor k dotazu Hyperaktivita

Re: Hyperaktivita

Milá Jano,

Vaše problémy s malou jsou mi velice blízké. Můj syn Tomáš se narodil předčasně, měl nedozrálou nervovou soustavu a to (možná i dalšíokolnosti) způsobily, že je Tom hyperaktivní, ve škole neudrží pozornost, atd, atd, atd. Když byl malý, měl problémy s usínáním, přez den jako miminko nespal, ve školce byly problémy s poledním spaním po obědě. Je velmi upovídaný a snaží se strhávat pozornost na sebe a svoji osobu. Každá maličkost ho dokázala rozhodit a když se mu něco nepovedlo, vztekal se ( a vzteká dodnes). Je velmi zvídavý a inteligentní. V osmi letech mu dělá problém čtení a diktáty v první třídě zatím nestíhá, ale je velmi dobrý v matematice a ze školní knihovny si nosí encyklopedie, o které se velmi zajímá. Mám taky vysoké IQ, ale přiznávám se, že mám problém ho porazit v dámě.
Nejste špatná matka. Takové věci si vůbec nesmíte připustit. Víte, člověk by asi musel být svatý, aby to dokázal všechno zvládnout s úsměvem a v pohodě:-))) Matky jsou přece taky lidské bytosti, ne?
Tom šel o rok později do školy. Vůbec mu to neuškodilo. Teď jezdíme na EEG Biofeedback (informace najdete na internetu), který by mu měl pomoci formou tréninku zvládat své emoce a odstranit případné disfunkce.

Pokud si budete chtít popovídat, klidně mi napiště:-))))

Přeji Vám hezký den.

Štěpánka

chelsey@atlas.cz
Odpovědět
Názory k dotazu (2 názorů)
Re: Hyperaktivita Štěpánka, rozvedená, syn 8let, hyperaktivní 27.5.2002 11:25
Re: Hyperaktivita Jana,vdaná,synové 1 a 4 roky 30.12.2003 12:28

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.