Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Dítě Rak

22.6. - 21.7.

Autor: Bára + kluci 10/05 , 16.8.2005

Tyto děti jsou od narození velice náladoví. Při hře s nimi sice zažijete spoustu legrace, ale jinak je toto dítě velice citlivé na každé rodičovské gesto. Pokud není hýčkané až rozmazlované, může se cítit ukřivděně. Když je toto dítě malé, vydrží si samo hrát celé hodiny, utvoří si svůj svět včetně neviditelných přátel. Když toto dítě bude ignorováno nebo s ním někdo bude zacházet nevlídně, dokáže doslova probrečet potoky.

Malí Raci vyžadují hodně citu, aby se mohla rozvinout jejich schopnost milovat a tvořit. Ve škole patří mezi ty nejoblíbenější žáky.

Se svou fantazií a představivostí dokáže zaujmout každého učitele. Jelikož malé ráče miluje peníze, brzy se naučí dělat různé činnosti, kterými si v budoucnu budou přivydělávat. Brzy se tak stanou samostatní a nezávislí na peněžence svých rodičů.

I když je brán Rak jako smíšek a humorista, když bude mít problémy někdo v jeho blízkosti, okamžitě ho zasáhne svou bezmeznou starostlivostí.

Vždy se tyto děti budou vracet domů a nikdy nezapomenou na všechnu rodičovskou lásku. Většinou svou péčí svým rodičům vše mnohonásobně vrátí.


Další horoskopy (Jak poznáme Raka, Muž Rak, Žena Rak, Dítě Rak, Rak Nadřízený, Rak Podřízený, Slavné osobnosti ve znamení Raka)

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 1314 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.