Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Myčky

Autor: *S , 31.10.2006

Kopretina


Slávko,mám Miele a jsem z ní nadšená. Podle mého "průzkumu" preferuju Miele a AEG,ale jistě budou dobré i další.
Jen sem hodím pro inspiraci,jaký má Miele skvělý patent na příbory. Má ještě další koš. Nejen,že se tam dají položit drobné věci,ale pokud se dají nože dozadu,tak na ně děti nesahnou a ještě to nezabírá místo ve spodním koši.


Ani už nevím třídu sušení,ale máme tam nějaké turbo sušení. Na panelu myčky je mřížka a z té myčka vypouští horký vzduch. Může to ale dělat neplechu na některé druhy kuchyňských desek.


Holky,na svou obhajobu :o)))),moje Miele je k vidění na spodní hranici jejich cen.
A koupila jsem ji pro ten koš a podle slov servisáků má kvalitnější materiály na vnitřní součástky. Ale jelikož jsem teď nucena ji tady nechat,tak už to nedocením :o((.

Hlučnost 43dB a spotřeba je od 13do přes dvacet. Podle programu. Já používáš skoro výhradně ten s 13litry a menší teplotou.


 


Jurina


 


Myčku máme taky Bosche, plně integrovanou, tuto: http://www.bilaplaneta.cz/d/bosch-sgv46a13/
Spokojená jsem moc. U myčky bych se dívala na hlučnost a pak na to, jestli ji musíš po umytí hned otevřít, aby vyletěla pára. Ta naše myčka se otevírat nemusí, pára zkapalní a vyteče zadem, takže ji pouštíme když jdeme spát a ráno vydělávám nádobí. Moje mamka vždycky čeká až jí myčka domyje, aby mohla jít spát. Další věc - my máme myčku připojenou do dřezu, lepší je když je na myčku zvlášť vývod na odtok vody, protože nám to v tom dřezu rachotí. Ale už se s tím nedá nic dělat, a překopávat kvůli tomu kuchyň se nám nechce. Spíš pro příště.


 


Hanka Janča Petřík


 


My máme AEG Favorit intensivAA
A ta má samé Ačka :o)
Taky jsem na to koukala!
A taky jsem si jí musela vybojovat!!!


 


Lucie


Suseni A ma AEG 3A, konkretni typ nevim, pozmenuji a prejmenovavaji je kazdy rok. Kupovala jsem ji kvuli tomu suseni na A a taky kvuli nizke hlucnosti. Kolem 45 dB je OK. To nerusi pri klidnem hovoru. Predpokladam, ze v kuchyni nespite, a kdyz, tak je to stejne za trest :-)
Norma na pripustnou hlucnost "pozadi" je 50 dB ve dne, 40 dB v noci. Vypada to jako maly rozdil, ale je to logaritmicka stupnice, takze je to dvakrat takovy hluk.


 


Nesulka


Já mám Whirpool a jsem s ní také nadmíru spokojena.


 


 


Hankie


Myčky - máme AEG a kvůli páře je třeba otevřít. Dá se to překousnout, když vím, že nebudu mít chuť čekat na domytí, tak dávám odložený start, aby bylo umyto v 6:00, kdy vstáváme.


 


Hanka


Mycku jsem kdysi mela AEG, byla jsem spokojena a nyni mam Bosch a jsem opet spokojena. Myslim, ze tech dobrych mycek je uz hodne, Miele je sice takovy vrchol, ale nevim, jestli to v soucasne dobe uz neni jen vzpominka z minulosti. Spousta firem jim funkcne slape na paty. Ja kdyz kupovala mycku, puvodne jsem chtela MIele, ale cena dost velka a tak jsem vzala Bosch. Podle papiru dela to same co Miele a pritom cenove usla.


 


Baruschka


 


Myčka - my máme také AEG, ale už strašně dlouho :-). Mrzí mě na ní jen to, že je to 45 cm a ne ta 60 cm, kvůli místu.. Ještě k těm myčkám.. právě jsem si vzpomněla, že bych kašlala na x programů, stačí opláchnutí, normální teplota, velké znečištění a pak rychlý program - ten bohužel nemám a velmi postrádám, protože jinak myju přes hodinu a půl.. mamka má na půl hoďky a na hrnečky to většinou bohatě stačí..


 


Zdi


 


se znackou bosch mam svoje zkusenosti,ale jsou hodne ovlivneny tim,ze jsem pro ne delala katalog dopravniku a v tom meli teda pekny chaoz,ale na mycky jsou pry dobri, ja mam ariston a nevim,nekdy jsem spokojena a nekdy ne :-( a hlucnost je fakt hodne dulezita,ta nase ma hlucnost stredni (jsou i o dost hlucnejsi) a stejne u toho nejde spat (pres jedny dvere :-( )

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 1039 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.