Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Jak na dutiny či zaraženou rýmu

Autor: Datlice Klárka7/04aFilda 9/00 , 15.12.2007
Dutiny si dost uvolníš nahříváním zvenčí,jak holky psaly-k tomu dodám tipy-nahřáté pytlíčky se solí,anebo třešňové pecky,či gelové polštářky.
Já nosím i doma pak čelenku přes den-flaušovku a fakt chránit před prochlazením-holky to moc hezky popsaly.
A ještě tip na prohřátí zevnitř-je potřeba zahřát krev,proudící do hlavy.
Sedni si do koupelny k umývadlu,udělej si pohodlný sed,u umývadla.Zabal se do prostěradla,ručníku,či co chceš,popros o dopomoc.
Do umývadla si napust hodně horkou vodu-co zvládneš.Zanoř si ruce až po,no skoro ramena,paže do vody a seď tam dobře 15 i 25 minut.Jak voda vychladne,připusť zase horkou vodu ,co sneseš.Dobré je to podpořit koupelovou solí s eukalyptem,nebo nějaké větrové éterické olejíčky.Pokud ti někdo pomůže a přehodí přes hlavu a ramena osušku,inhalací dopomůžeš k vyššímu efektu.
Jak se krav v rukách prohřívá,dostává se do hlavy k dutinám.Ty se prohřátím začnou uvolňovat a hnisavý sekret začne odtékat.
Pokud můžeš,udělej si tuhle koupel 2x denně.
Účinek si ověříš jednak řádně zapoceným čelem a taky lze často cítit jakoby lupání v dutinách i uších-podobné jako při odlehnutí zalehlého ucha.Nebolí to,ale překvapí,jak v hlavě začne praštět.
Tohle jsem si dovezla jako léčebnou metodu z lázní,když jsem tam byla s Fílou.Buď je to Hubardův tank,nebo Haufeho lázeň.Nevím.Funguje zaručeně,spousty lidí,co to vykoušeli,nakonec nemuseli píchat dutiny.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Zobrazeno doposud 11680 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.