Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Chilli

Autor: Stehulka , 27.2.2008
Chilli se hlavně přisuzuje role v ovlivnění autoimunitních reakcí organismu. Takže takový malý pomocník prednisonu, wobenzymu a spol.

Jak se do tebe embryo dostane je jedno - je tedy jedno jestli otěhotníš doma, po IUI, ET či KET.

Jde o to, že u značné části žen - v ČR není podrobně sledováno - po IVF se embryo uchytí, na testu se kolem 8. dne ukáží //, ale již cca 15. - 20. den po ET je HCG minimální. Hovoří se o tzv. biochemickém těhotenství. To může být způsobeno jednak defektem embrya, ale bohužel čím dál častěji i imunitní reakcí matky. A právě tady zabírá chilli.

Dávkování:

u žen s vážným autoimunitním onemocněním, či u těch, kterým špatně dopadlo imunitní vyšetření - protilátky proti plodu - se podává až 200 g Sweet Chilli Sauce for Chicken 24% (tato forma zvolena pro jednoduchost dávkování, minimum alergických reakcí - zkuste si stříhat chilli papričky - a i chuťovou přijatelnost).

Samozřejmě je možné podávat ekvivalent čerstvých papriček či práškového chilli.

U žen bez předchozích biochemických těhotenství, bez spontánních potratů v anamnéze, s negativním imunitním vyšetřením se podává dávka podstatně nižší - cca 1-2 polévkové lžíce 3 x denně.

Ve sledovaných cyklech bylo podáváno od 1. dne cyklu (možno samozřejmě začít již dříve) a podávání bylo ukončeno po potvrzené srdeční akci plodu (některé ženy pokračovaly v užívání dále).

Z vedlejších efektů byl hlášen značný pokles výskytu ranních nevolností, vymizení akné, zlepšení kvality pokožky,nehtů a vlasů.

A perlička na závěr - plešatým partnerům - kteří chilli užívali solidárně se ženami začali růst vlasy.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 3 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 1059 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.