Deníky Fotoalba Recepty Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

POZOR na zahřívání !!!!!!!!! Tajemství mužského rozkroku

Autor: Lvice+lvíčata , 8.4.2010

http://www.metoo.cz/4786/tajemstvi-muzskeho-rozkroku 


Každý chlap má toho od pasu dolů mnohem více, než jen penis! I když vejce visí v jeho stínu /a to doslova ;-) /, zaslouží si stejně velkou pozornost každé ženy a i muže!
Říká se jim různě - vejce, koule, kulky, ti medicínsky vzdělanější jim říkají semeníky anebo varlata. Vždy však jde o továrny na spermie a testosteron, které z každého majitele dělají chlapa a zajišťovatele potomstva.



kulky :-)kulky :-)

V souvislosti si mužským rozkrokem se často říká, že na velikosti „nezáleží". Když se jedná o semeníky, na velikosti skutečně nezáleží... i když právě ony jsou ty, které zabezpečují záviděníhodný objem pánských slipů. Sice platí, že čím jsou vejce větší, tím více spermií dokáží vyprodukovat, ale i pokud jsou jen o kousek větší než vlašský oříšek, i tak by měly být schopny dělat svou práci pořádně! Než v nich dozrají spermie, uběhne až dva a půl měsíce.
Aby semeníky vykonávaly svou práci co možná nejlépe, každý muž by se měl o ně starat jako o skutečné klenoty. Páni, zbavte se každého kusu oblečení, které přitlačí vaše vejce k tělu! Konkrétně - vyhoďte vypasované džíny, slipy a tanga! Zapomeňte taktéž na vylehávání ve vaně plné horké vody. Stačí, abyste si dopřáli jednou za týden třicetiminutový horký koupel a odnesou si to vaše spermie! Je dokázané, že muži, kteří se pouze sprchují, mají o pět set procent pohyblivější spermie než ti, co si užívají vanu plnou teplé vody. Stejný efekt jako koupel mají i vyhřívané autosedačky a laptop zapnutý na kolenou. Sedačky vyhřívají váš rozkrok zespodu, laptop z vrchu. Jediné po čem vaše vejce „touží", je zvýšená teplota. Ne nadarmo je příroda umístila do pytlíku, ve kterém je o čtyry stupně nižší teplota, než je teplota těla.
Aby příroda dotáhla svoje dílo k dokonalosti, okolo každého vajíčka umístila tenký sval, který je pomáhá udržovat v té správné teplotě. Když je zima, vtáhne semeníky více k tělu a když je teplo, spustí je dolu, aby se nepřehřívaly.


více viz článek.....

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 1432 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.