Deníky Fotoalba Recepty Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Radek Banga (Gipsy.cz) se tajně oženil

Děvčata, vytáhněte kapesníčky...

Autor: Romčátka , 26.4.2012

Zpěvák a hudebník Radek Gipsy Banga se tajně oženil
Praha, 6.4.2012 9:52, (ROMEA)


FOTO: Kateřina Faltýnková


Svatba se konala 4.4. v konferenčním centru AV ČR - zámku Liblice bez přítomnosti médií, jen v kruhu blízkých rodinných příslušníků a přátel. "Přáli jsme si to tak a jsme rádi, že se nám tenhle důležitý okamžik podařilo prožít v tak krásném prostředí, jen s lidmi, kteří jsou nám blízcí“, uvedl čerstvý novomanžel. Mezi svatebními hosty se objevili například moderátor Dominik Turza, který šel Gipsymu za svědka, či herec a režisér Milan Šteindler. Životní partnerkou se Radkovi stala 22ti letá vysokoškolačka Veronika Konopíková.


Pár se rozhodl říct si své ano po tříletém vztahu. "Víme, že v současné době není moc in uzavírat manželství, ale myslíme si, že je to škoda. Mnozí vrstevníci na nás koukali divně, když jsme říkali, že se chceme vzít a být spolu navždy,“ uvedli novomanželé.


"Když jsem si v salonu Adina vybírala šaty, nechtěli mi věřit, že si jdu opravdu pro svatební. Nevěsta pod 30 let se pomalu stává raritou," říká s úsměvem novomanželka.


Obřad začal v 11 hodin příjezdem nevěsty kočárem taženým párem černých koní. První manželský polibek trval tak dlouho, až se dočkal bouřlivého potlesku svatebčanů. Po hostině na zámku se všichni přemístili na afterparty, kam novomanželům přišla popřát dokonce i smrtka v podání Dj Rockstara, kterou jste mohli vidět například na předávání cen Český Lev.


„Většina známých se mimochodem divila, proč se bereme zrovna ve středu, ale pro nás je 4. dubna šťastné datum. V tento den jsme se před třemi lety dali dohromady, za dva roky jsme se zasnoubili a nyní jsme se 4.dubna i vzali. Pro nás je tohle datum prostě magické, „ dodal zamilovaný a šťastný Radek Banga.


Radek Gipsy Banga, který pár dní před svatbou oslavil také své 30tiny se aktuálně chystá se svou skupinou Gipsy.cz na natáčení nové desky. Věřím, že deskou potěšíme všechny naše fanoušky. Přinese zase něco nového, kromě jiného i proto, že skupina má nové členy - velmi talentované mladé i zkušenější muzikanty.


Od konce loňského roku se Radek Gipsy Banga také rozhodl pomoci s prevencí rizikového chování u dětí a dospívajících. V rámci programu "Když chceš, tak to dokážeš!" se setkává se žáky a studenty základních a středních škol a snaží se je na základě svého autentického životního příběhu a zkušeností motivovat k životu bez násilí, drog, nesnášenlivosti.


"Při těchto setkáních často vidím, že mnoho dětí vyrůstá v nesnadných podmínkách, stejně jako já. Je úplně jedno, jestli jsou to romské děti nebo ne. Sociální problémy nebo domácí násilí se bohužel týká čím dál většího počtu dětí napříč celou populací. Stejně tak chybějící pozornost rodičů," uvedl radek Gipsy Banga.


"Všichni jsme čím dál více zaměstnáni uspokojováním materiálních potřeb a na to, abychom se věnovali jeden druhému nám chybí čas. Vztahy se pak rozpadají, rodiny jsou nefunkční a dětem chybí zázemí. Snad jim i v tomto budu moct být příkladem," uzavřel známý český hudebník Radek Gipsy Banga.


zdroj: [www.romea.cz]

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 2 čtenářů)
Zobrazeno doposud 1761 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.