Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Trendy v zařizování panelákové koupelny

V Česku žije v panelových domech více než třetina obyvatel. Každý se snaží ušetřit místo kde se dá tak, aby tam mohl fungovat, a zároveň aby bylo místo i trochu útulné.

Autor: 11Barčaa11 , 18.2.2022
V Česku žije v panelových domech více než třetina obyvatel. Každý se snaží ušetřit místo kde se dá tak, aby tam mohl fungovat, a zároveň aby bylo místo i trochu útulné. Jak ale ušetřit místo v místnosti tak malé, jako je koupelna a vybavit si ji tak, aby byla tím nejlepším místem vašeho bytu? To a mnohem víc se dozvíte v následujícím článku, proto pokračujte ve čtení a nechte se inspirovat.

1)Ušetřete trochu místa


Možná se to zdá jako paradox v už tak malé koupelně vašeho bytu, ale je to tak. Místo jde ušetřit hned několika způsoby. Přesto vždy platí, čím méně věcí v bytě máte, tím méně úložného prostoru na ně potřebujete.

  • Vysoké police s posuvnými dvířky. Nezabírají místo v koupelně, a přitom pořád máte kam uložit věci.

  • Sušička a pračka dané na sobě, místo vedle sebe.

  • Závěsné police na ručníky.


 

2)Jednoduché barvy a zrcadla


V jednoduchosti je síla-to o malých prostorech platí dvojnásob. Jednoduché barvy a zrcadla místnost alespoň opticky zvětší. Nebojte se zkombinovat třeba pastelově zelenou na vybavení koupelny s tmavým kachlovým obložením. Pořiďte si také vanu s posuvnou skleněnou zástěnou a vytvořte tak příjemný prostor pro sprchování.

 

3)Rostliny a přírodní materiály


Kdo by jen řekl, že něco tak obyčejného, jako rostliny dokáže tolik změnit ráz místnosti. Ale dávejte si pozor! Do koupelny se nehodí všechny druhy rostlin, proto vybírejte ty, které mají rády větší teploty a vlhkost zvlášť, pokud v koupelně máte i pračku, nebo sušičku. Rostliny navíc pohltí případný zápach a dodají místnosti svěží nádech. Použít můžete i sušené, nebo umělé rostliny.

Na oblíbenosti také získávají jiné přírodní materiály, jako je dřevo. Dřevěné police s jednoduchým umyvadlem v kombinaci s rostlinami-budete se cítit i ve své malinké panelákové koupelně jako v exotické džungli.

Vaše koupelna potřebuje rekonstrukci ještě dnes, proto se nechte inspirovat a předělejte vaši koupelnu ještě dnes.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 662 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.