Deníky Fotoalba Recepty Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Deník Jak na holčičku


 Články 19 z 9 
 Kdy se rodí více holčičekJak na holčičku

Proč se rodí více dívek? Ekonomická krize a dlouhodobá nezaměstnanost má podle amerických porodníků vážné společenské důsledky ještě dlouho po návratu prosperity a ekonomického růstu. V období trvání ekonomické krize se totiž rodí více dívek a vzniká velká pohlavní nerovnováha. K vychýlení poměru ve prospěch ženského pohlaví dochází proto, že v období krize se v ženách tvoří více stresového hormonu, který vyvolává spontánní potrat u mužského embrya či plodu. Mechanismus má evoluční význam a vytvořil se u našich předků žijících v přírodě, kdy se v období přírodních katastrof a nedostatku potravy rodí záměrně více dívek, které jsou odolnější a potřebují méně potravy než chlapci. Ale stresové hormony ovlivňují také porodní váhu u chlapců, jejich nadbytečnou přítomností v době gravidity dochází ke zmenšování plodu, nízké porodní váze a menší odolnosti novorozených chlapců, kteří tak umírají častěji než dívky. Datum vydání: 3.3.2010 zdroj: Famous

Více ...
Vložil: Karmelka dne 4.3.2010| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 DIETA důležitéJak na holčičku

Obecně platí, že každá potravina nese oba typy minerálů (zásadotvorný a kyselinotvorný) a rozhodující jsou poměry mezi nimi.

V knížce HOLKA NEBO KLUK je uváděna minimálně doba 10 týdnů na dietu, ale skoro všude se doporučuje 3 měsíce...hladina vitamínů, které jsou v těle musí klesnou a musí se zvýšit ty druhé a když je v těle nadbytek vitamínů, tak si je tělo ukládá v játrech a právě z nich čerpá při jejich nedostatku, takže kdo sází na dietu tak minimálně ty 3 měsíce dieta + vitamíny na pohlaví a nejlepší je když dietu drží oba dva partneři.

Více ...
Vložil: Lvice+lvíčata dne 15.8.2009| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 Dotaz na holčičkuJak na holčičku

http://www.gennet.cz/diskuze/diskuze.php?F=P&IDP=1373

 

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat, první dítě máme kluka, druhé bychom strašně moc chtěli holčičku. Slyšela jsem něco, že největší pravděpodobnost početí chlapečka je ihned po menstruaci a holčičky nějaký den po menstruaci,ale bohužel již nevím, jak to přesně bylo.Vím, že to není na 100%,ale rádi bychom to vyzkoušeli. Pokud máte ještě nějaký recept, byli bychom rádi. Např. jestli když budeme např. jíst nějakou potravinu, může být pravděpodobnost, nebo jestli pomůže při sexu nějaká poloha........

Děkuji za odpověď J.K.

 

 

Soulož 2 dny před očekávanou ovulací bez orgazmu a po ditě bohaté na čokoládu a mléko = holčička. Soulož nejlépe opakovaná s nekolika orgasmy v době ovulace s dietou masovou = chlapeček. Dietu musí dodržovat oba partneři. Nevím, zda to ale funguje.

Více ...
Vložil: Lvice+lvíčata dne 14.8.2009| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 Rocheova metodaJak na holčičku

Rocheova metoda. Novozélandský vědec John Roche z organizace Dexcel zabývající se výzkumem mléka, společně s irskými kolegy studoval dvanáct set krav během osmnáctiletého projektu. Zjistil mimo jiné, že nárůst váhy před oplodněním vedl k narození býčka, zatímco během shazování váhy se narodila jalovička. "Je to vědecky podložená metoda. Netušíme, proč tomu tak je, ale funguje to. Nevidíme jediný důvod, proč by podobná věc nemohla být účínná i u jiných savců včetně člověka." ( mějte na paměti, že před početím byste rozhodně neměly držet dietu, pokud zrovna nepatříte k obézním. Leda, že byste kila shodily správnou životosprávou a ne hladověním.

Více ...
Vložil: Lvice+lvíčata dne 14.8.2009| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 Kyselení změna phJak na holčičku

 

přípravek na kyselé PH - Vitagyn C - snižuje během 2hodin PH na 3,7-4,4

 

potom Feminella Vagi C - ta za 6hodin udělá kyselé prostř.

 

 

 

http://www.praktickagynekologie.cz/pdf/pg_08_04_05.pdf

 

  

vitamín C zaručuje okamžitý účinek na snížení vaginálního PH pod 4,5

 

 

 

Feminella Vagi C

  

http://www.lekynainternetu.cz/p/feminella-vagi-c/

 

Složení:
Jedna vaginální tableta Feminella Vagi C obsahuje: 250 mg vitaminu C (kyseliny askorbové), silikonovou pryskyřici, monohydrát laktosy, hydroxypropylmetylcelulosu, magnesium-stearát.

Způsob použití:
Feminella Vagi C vaginální tablety se zavádí hluboko do pochvy. Feminella Vagi C vaginální tablety chrání vaginální mikroflóru pomocí řízeného uvolňování vitaminu C po dobu několika hodin, čímž zajišťují prodloužené okyselování a rychlou normalizaci poševního pH.

 

 

vlastně je to obyčejný vitamín C + nějaké přísady, jaké PH udělá netuším jak je kyselý a tyhle tablety obnovují poševní PH

 

 

u octa jsem to spočítala na spodní hranici kyselosti kůže

 

Více ...
Vložil: Lvice+lvíčata dne 14.8.2009| 1 komentář | Přidej komentář | Poslat mailem
 kyselení octem změna PhJak na holčičku

http://plavani.motorlet.cz/rsmop/view.php?cisloclanku=2004100601

 

Octová voda (50/50)

směsí vody a octa (50% octa, 50% vody). Octovou vodu snáší kůže velmi dobře a mírný obsah kyseliny zabraňuje možnosti růstu choroboplodných bakterií. Tak se obnoví kyselý povrch

 

k výplachům pro dosažení kyselého prostředí je možné použít irigátor (nádobku) pro intimní hygienu Tantum Rosa

Více ...
Vložil: Lvice+lvíčata dne 14.8.2009| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 Ocet ph výpočetJak na holčičku

PH hledala jsem a počítala.

 

Za normálních okolností je pH kůže mírně kyselé 4,5 – 5,5, což přirozeně zabraňuje množení bakterií a plísní na jejím povrchu. Při zvýšení pH dochází ke snížení přirozené obranyschopnosti.

 

ph octa asi 2,8

ph vody asi 7

 

smícháním poloviny octa a polovinu tvoří voda je jejich výsledné ph 4.9, což je skoro přesně polovina ph kůže

 

A ještě jedna informace z jednoho zdroje

 

Před ovulací by mělo být pH kolem 5,8 v den ovulace kyselejší, tj. 4,5 a po ovulaci pH kolem 5,0. Na této bázi byla zkonstruována malá měřící zařízení na bázi změny vodivosti elektrolytů ve vagíně. Pokud vím, u nás nejsou ještě v prodeji.

Více ...
Vložil: Lvice+lvíčata dne 14.8.2009| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 DietaJak na holčičku

Ženy, které drží dietu nebo vynechávají s době početí dítěte snídani, mají větší šanci, že se jim narodí holčička.
Britští vědci zjistili, že pohlaví dítěte ovlivňuje strava matky. Vyšší příjem energie dává větší šanci, že se narodí chlapec, naopak nízkokalorická strava podporuje spíše narození holčičky.
"Výzkum by tak mohl vysvětlit, proč se ve vyspělých státech, kde mnoho žen upravuje svůj jídelníček, rodí stále méně chlapců," uvedla Fiona Mathews z Univerzity v Exeteru.
I když pohlaví z větší části ovlivňuje genetická výbava otce, je známo, že vyšší hladina glukózy podporuje vznik a vývoj mužského embrya.
Britští vědci zkoumali 740 prvorodiček. Až 56 procent matek ze skupiny s vyšším energetickým příjmem během početí porodilo chlapce.

Více ...
Vložil: Lili + 5 :-)) dne 10.3.2009| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 5 zásad na holčičkuJak na holčičku

Na holčičku.

1. Styk nasměrovat před ovulaci nejlépe na 3 den a nejméně na 2 dny = 48 hodin, kdy žijí většinou už jen holčičí spermie, 2 čárky na OVU testech znamenají stop. Test 2 čárky neznamenají OVULACI, ale že ovulace pravděpodobně začne probíhat 24-48 hodin od naměření.

2. změna prostředí pochvy na kyselé prostředí výplachem octové vody (50/50 poloviny octa polovina vody)

3. dodržovat asi 3 měsíce před početím zásadotvornou stravu , hlavní složku tvoří třeba syrová zelenina

4. VÝRAZNĚ omezit solení i slazení, snížit hladinu cukru v krvi ( častější jído a ZMENŠENÍ VELIKOSTI I POČTU porcí jídla mají na toto velký vliv)

5. styk dle teorie doktora Shettlese – bez orgasmu udrží se kyselé prostředí v pochvě, vhodná misionářská poloha

PODROBNOSTI K ZÁSADĚ Č.1 a č.4

ZÁSADA 1. Styk nasměrovat před ovulaci nejlépe na 3 den a nejméně na 2 dny = 48 hodin, kdy žijí už jen holčičí spermie, 2 čárky na OVU testech znamenají stop. Test 2 čárky znamenají, že NENÍ ovulace, ale OVULACE začne pravděpodobně probíhat asi za 24 hodin až 36-48hodin od naměření.

POZOR není asi žádná prokázaná doba, že klučičí spermie žijí jen 48 hodin. Obecně spermie žijí v těle ženy až 7 dní. Tuto informaci 3dny berte s rezervou a pokud nevíte jak dlouho vám spermie vydrží použijte způsob přibližování se k OVULACI. Některé holky uvádí, že sexíkem už 1 den před MC se jim podařilo otěhotnět a mít holčičku. Spermie dle dohledaných lékařských informací dokáží žít v těle ženy až 7 dní, ale uvádí se, že jejich oplodňovací doba se pohybuje ovšem jen 2-3 dny. Doporučuji počítat a začít zkoušet raději min. těch 7- 8 dní před OVU a po 1-2 neuspěšných otěhotnění se o den přiblížit k OVULACI. Pro přiblížení v rozmezí 3-2 dny, bych doporučovala se přibližovat jen o 12 hodin. My tuto metodu přibližování k OVU použili.

ZÁSADA 4. výrazně omezit solení i slazení, snížit hladinu cukru v krvi i častější jído a menší porce mají na toto vliv Hlavně omezit solení, nezbytné!!!

Holky, které mají holčičky uvádí, že jedly málo 1-2 jídla za den, případně spousty sladkých jídel. Sladká jídla a sladkosti zvednou cukr v krvi jen na krátkou dobu a pak zase cukr v krvi prudce klesne. Ovšem třeba po mase anebo po pečivu se drží cukr v krvi hodně vysoko a hodně dlouho a to je právě na holčičku špatně. Pro holčičku volte, proto ptraviny s nízkým indexem cukru. Vždy v době pokusu o otěhotnění jsem jedla velmi málo, skoro bych řekla, že jsem ty dny než došla a proběhla OVULACE spíše hladověla, aby byla nízká hladina cukru v krvi, aby si tělo nemyslelo, že uživí kluka.

Více ...
Vložil: Lvice+lvíčata dne 5.3.2009| 1 komentář | Přidej komentář | Poslat mailem
 Články 19 z 9 
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.