Deníky Fotoalba Recepty Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Deník Komu se podařilo


 Články 110 z 13 [Dalších 3 >>] 
 Veronika chlapečekKomu se podařilo

28.5.2010 14:23:27
Ahojky holky,

hlásím se po příchodu z porodnice.

Máme kluka.
 
 
Nedodržovala jsem vše jak tu píšete, ale tak na 80% ano - hodně masa a uzenin, omezit mléko a mléčné vírobky, hodně solit a tak.

Tulení až jsem zjistila na 100% ovu tak manža neměl náladu na OVU přesně tak jsme to zkusili den po OVU a vyšlo to - jinak žádný týdení půst nedržel - myslím že tak max 2 dny před tím.

 
Ovu jsem si zjišťovala měřením teploty + ovu testama alespoň 3 měsíce dopředu, stravu jsem mc přesně nedodržovala ale držela jsem se toho hlavního, hodně masa,uzeniny, slané, draslík, po té tablety sody jsem si zaváděla.

 
užívala jsem měsíc a půl před početím tu sodu a poloha byla na koníčka :))
 
Více ...
Vložil: Lvice+lvíčata dne 25.6.2010| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 Mishah očekávaná holčičkaKomu se podařilo

19.5.2010 13:25:05

Chci napsat, že se nám taky minulý týden (12.5.) narodila očekávaná holčička. Moc děkuji za všechny Vaše rady tady, určitě to pomohlo k holčičce.

Doma mám 2,5 letého chlapečka, u toho jsem pohlaví nijak neřešila, zadařilo se otěhotnět raz dva-měřila jsem bazální teplotu, ovulka byla 14.den a sexík 12. a 15.den, tak těžko říct, co z toho..
U holčičky: od ledna(2009)jsem se snažila dodržovat stravu podle knížky Holku nebo kluka, (to jsme se ještě nesnažili, chtěla jsem začít snažení v březnu/dubnu), hlavně jsem vynechávala solené věci,omezila pečivo. pila vodu s citronem a 2xdenně jedla tabletu Mg a Ca-samostatné balení, žádné kombinace.Vždy ráno a večer po jedné tbl.od každého.
Asi po 3 měsících jsme se začli o mimi snažit, zkoušli jsme to dál od ovulky (Ta mi teda chodila jak hodinky 14.den-potvrzeno dr, testy a měřením BT)..začli jsme asi 4 dny před, ale nic z toho nebylo, každý měsíc jsme se přibližovali k ovulce (kromě holčičky jsme si přála mít děti věkově blízko sebe, takže jsem nechtěla takto čekat třeba rok,až se zadaří..).nakonec se kupodivu zadařilo, až když jsem si už říkala, že je jedno, jestli to bude kluk nebo holka.. tulení bylo 10.,12. a 14.den cyklu (ovulka opět 14.den). Navzdory všem pověrám-nebylo mi vůbec špatně ( u syna špatně až do 15.týdne), celkově jsem se cítila hrozně dobře~;) Nicméně jsem se pak na to pohlaví ptala se při každé kontrole...doma hory růžových hadříků~t~.  Ještě jednou děkuju, myslím, že u nás opravdu zabrala spíš ta strava..~w~

Více ...
Vložil: Lvice+lvíčata dne 19.5.2010| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 Barb má holčičkuKomu se podařilo

8.5.2010

A máme holčičku.

Na holčičku jsme dodržovali sex před ovulací (podle testu vyšlo 2dny), zavádění jogurtu, misionářskou polohu, orgasmus před partnerem nebo vůbec. Čínský kalendář a jiný metody vycházeli na chlapečka. I bříško jsem podle všech měla na chlapečka, takže na pověry pozor. Jen jsem měla 3měsíce nevolnosti, ale bez zvracení, nemusela jsem si moc holit nohy. Akné jsem měla první 3měsíce, ale to i se synem. A chuť ze začátku hlavně na nezdravá masitá jídla až ke konci víc na sladké.

Holky sexík byl jen 1xdenně a večer. Jinak strava nedodržovaná, ale jedla jsem střídmějc a večer lehčí jídla - udržovala jsem si takhle váhu.

 

Více ...
Vložil: Lvice+lvíčata dne 13.5.2010| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 Vrtule chlapeček+holčičkaKomu se podařilo

9.4.2010 9:28:43
Ahoj holky,

Pár měsíců jsem si sem chodila pro „babské rady“, protože jsem moc chtěla kluka....nakoupila jsem spoustu ovulačních testů, těhotenských testů, chodila po vyšetřeních...a zadařilo se! Sice až tak, že mám dvojčata (holčičku a kluka), ale jsem ráda.

 já si moc přála chlapečka (jsem z "holčičí rodiny" :-) a tak jsem vsadila hlavně na tulení při ovulaci a těsně "po". A zpětně viděno: podle ultrazvuku mi potvrdili, že chlapeček opravdu byl počat den po ovulaci...tedy "plus mínus" .. :-)

 

Více ...
Vložil: Lvice+lvíčata dne 10.4.2010| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 Neli holčičkaKomu se podařilo

3.4.2010 16:24:18
Musím vám všem co tady píšete své postřehy a zkušenosti poděkovat.Snad díky tomu se nám narodila vytoužená holčička Sára.Trochu vám popíšu početí-sex v sobotu,pak v úterý,středa slabá čárka na ovu testu,čtvrtek silná,pátek silná a v sobotu zvýšená bazálka.V pátek v podvečer mně dost bolelo břicho-ovulačně.Kyselila jsem feminelou,jedla vápník,stravu jsem fakt nedodržovala.Všem snažilkám přeju ten krásný pocit.
Více ...
Vložil: Lvice+lvíčata dne 6.4.2010| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 Nessa+2 holčičkyKomu se podařilo

 

11.3.2010 18:29:52
Ahoj holky,
já už mám ty svoje holky doma měsíc.

Co dodržela: samozřejmě dieta asi 3,5 měsíce předem ( tak na 88% :-)),sexík asi 4 dny před ovu, potom jsem začla cvičit tu jogu (docela mě to chytlo) a do koupele jsem si dávala štávu s citronu kvuli okyselování (i když nevim,nevim:-)) to je tak asi vše a povedlo se ~:-D

Více ...
Vložil: Lvice+lvíčata dne 16.3.2010| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 BaruškaB holčičkuKomu se podařilo

22.1.2010 13:20:32
Ahoj holky, všechny vás zdravím. Už máme holčičku Natálku doma, narodila se 14.1. Je to moje princeznička.:-)
 
Tak já jsem dodržovala toto: 3 měsíce jsem každý den jedla 1 denně vápník+hořčík+zinek, snažila jsem se o dietu, spíš jsem jedla nízkokalorická jídla a moc nesolila a nesladila a maso jsem omezila na minimum, ale ta dieta rozhodně nebyla 100%, kyselila jsem prostředí feminellou, začala jsem už od 8 DC a každý den zaváděla jednu, poslední tulení bylo 11 DC, 12 DC jsem měla pozitivní ovu test a 13 DC byl pozitivní ještě víc, 14 DC stoupla BT, takže to bylo 2 dny před ovu. Když jsem zjistila, že mám pozitivní test, tak jsem skoro nejedla. Manžel poslední dobou hodně svařoval, tak jestli to taky neovlivnilo spermie a miluje horké vany.
Poslední sexík byl 11 DC a ovu 13 DC.
Půl roku jsem si měřila BT a nikdy ovu nepřišla dřív jak 14 DC, spíš vždycky až ten 15 DC, někdy i 16 DC a teď plesk a byla 13.
Tu dietu jsem nedodržovala 100 %, nakonec to vyšlo 2-2,5 dne před ovu, jediné co jsem poctivě kyselila feminellou, já kyselila hned po MS až do toho 11 DC.
jedla jsem hodně mléčných výrobků včetně sýrů a ovoce a zeleninu,spíš jsem dodržovala nízkokalorickou, strašně moc mléčných výrobků, včetně sýrů, potom celozrnné těstoviny, rýži, tmavý chléb, zeleninu a ovoce. Jo a taky jsem jedla hořkou čokoládu.
 
Více ...
Vložil: Lvice+lvíčata dne 26.1.2010| 1 komentář | Přidej komentář | Poslat mailem
 EmaKomu se podařilo

9.10.2009 13:38:02
Tak můžu potvrdit, že načasování sexíku u nás přineslo ovoce - v pondělí se nám narodila holčička Editka. Sice jsme tušili podle utz, co to bude, ale jistota je jistota.
Více ...
Vložil: Lvice+lvíčata dne 18.10.2009| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 HedvikaKomu se podařilo

nepodařilo se

Ahoj holčiny, jsem tu jen na skok. Chci se s Vámi podělit o novinku, že holčička se u nás nakonec nekoná. 1.8. se nám narodil krásný kluk Vojtíšek ~s~ ~p~ :-)
Takže 2,5 dne před ovu + dieta, červené víno a nějaké ty holčičí vitamíny u nás nezabraly. Ale i tak jsem šťastná. Mějte se fajn, občas sem na vás nakouknu. Těhulkám i snažilkám držím palce, ať všem vyjde, co si přejí. pa pa H.

Více ...
Vložil: Lvice+lvíčata dne 6.8.2009| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 HankaKomu se podařilo

Ahoj, nevím jestli si tu na mě ještě někdo pamatuje, chodila jsem sem cca loni v létě, snažili jsme se o holčičku. Tak vám chci napsat, že se nám 19. května v 3:45 narodila Adélka. Míry: 47cm 3330g.

Lea sem už psala co jsme zkoušeli, čeho jsme se drželi apod. takjen ve zkratce:
1) dieta na holčičku (ale né 100%)
2) výplachy octovou vodou
3) misionářská poloha bez orgasmu
4) styk 2 dny před ovulací jsme nedodrželi vůbec, milovali jsme se každý den před ovu a i v den ovu, ale vyšlo to.
Hanka

Hanka když zkoušeli před OVU nemohla otěhotnět, tak proto jeli až do OVU.

Více ...
Vložil: Lvice+lvíčata dne 3.6.2009| 1 komentář | Přidej komentář | Poslat mailem
 Články 110 z 13 [Dalších 3 >>] 
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.