Recepty Fotoalba Deníky Bazar Vzkazy
    

Pařížské řezy

Autor: únor07 , 12.8.2008 18:09:05
Suroviny
Na těsto: • 2 skleničky polohrubé mouky • 1 sklenička cukru • 1/2 skleničky oleje • 1 sklenička vlažného mléka • 2-3 lžíce kakaa • 1 prášek do pečiva • 3 celá vejce • Na pařížský krém: 2 šlehačky na šlehání, 2 ledové kaštany • Na posypání: 1 čokoládka MARGOT
Postup
Z ingrediencí na těsto vše elektrickým šlehačem vyšleháme a nalijeme na vymazaný a vysypaný pekáč. Upečeme jako piškot. Necháme vychladnout.

Den před pečením těchto řezů si svaříme na plotně šlehačky s tyčinkami ledových kaštanů, necháme vychladnout a dáme do lednice do druhého dne. Druhý den, jak si upečeme piškot a necháme ho vychladnout, tak si ty šlehačky vyšleháme do krému. Krém natřeme na vychladlý piškot a hustě postrouháme čokoládou margot.
Oznámkujte recept (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 320 x.

Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.