| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Okurky s bílým povlakem

 Celkem 3 názorů.
 ALL 


Téma: Okurky s bílým povlakem 

(26.2.2017 13:35:16)
Otevřela jsem domácí zavařené kyselé okurky, ty na povrchu vypadají normálně, ty vespod mají místy jemný bílý povlak, který jde snadno dolů, nálev je možná mírně zakalený, nevypadá to jako plíseň, ale kvašení necítím. Voní a chutnají normálně, jsou pevné. Mám to vyhodit?
 Marika Letní 


Re: Okurky s bílým povlakem 

(26.2.2017 15:21:38)
Obecně - já si vždy řeknu, zda to jídlo, co se mi nezdá, je poslední a jediné, které mě dělí od smrti hladem, že je nutné riskovat a sníst ho. A to se vždy rozhodnu rychle. ~;)
 ALL 


Re: Okurky s bílým povlakem 

(26.2.2017 16:10:21)
Hezky napsáno :-) Mezitím jsem došla ke stejnému závěru a už letěly.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.