Dávám totiž tu potahovku na dort hodně tenkou a krémy dělám míň sladké a tím, že je pod potahovkou nepřeslezený s pravou vanilkou krém a velmi často ještě takový echt čokoládový korpus nebo mramorový, který taky není moc sladký, tak se to s tou sladkou potahovkou na tolik dobře doplňuje, že je výsledek famózní a opravdu ještě jsem nezažila, že by někdo vyjedl jen ten vnitřek a zbytek šoupl stranou
Naopak jsem už slyšela "jé a já myslela, že je to hnusné a ono je to docela dobré". Takže fakt nejde všechny hodit do jednoho pytle coby nejedlé 
Radniční vánoční trhyČeské Budějovice
Adventní víkendČeský Krumlov
Valašská výstava betlémůZlín
Vánoční koncert Chorea BohemicaPraha 3
Živý betlémVsetín Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.