Sachr dort
já fakt nejsem normální! Nedávno jsem vám tu psala, jak nerada a nejistě peču a je tu víkend a já čumákuju na rodině, protože co? Protože mám v troubě budoucí možná dobrotu..
Otec má narozeniny a já vymyslela jako dárek dort. (krom kulatin si dárky nedáváme, spíš jen maličkost, pro něj většinou nějaké likérové bonbony nebo pralinky, no mám před výplatou..). Samozřejmě jako pablb - nebudu troškařit, takže čokoládový s čokoládou

tedy sachr.
Korpus se peče, tak uvidíme. je tam čokoláda i kakao, vše podle receptu z pravěké kuchařky. Prcek mi pomáhal - nejlíp mu šlo vylízat misku po rozpuštěné čokoládě

- takže jsem neměla moc čas nad tím přemýšlet a jela jako robot, přidat tohle, přidat tamto, ušlehat, rozpustit atd.
Ale teď už se začínám bát. Jak poznám, že hnědé těsto je upečené a ne spálené? Budou vidět ty píchance špejlí? A kam to mám píchat? A nejhorší - jakou marmeládu a jak ji napatlat, a jaká čokopoleva? Pomoc prosím!
a jak můžu někomu dát něco, co jsem neochutnala? přece si nekousnu že..

Odpovědět