16.9.2012 10:01:23 Kaja222
Re: Čím nahradit máslový krém do dortu
pro zajimavost srovnani. Nejvetsi problem je nadmerny prijem tuku ;-). Pak cukru a nakonec malo bilkovin.
Vysledek? Vitezem se stava TVAROH, naprosto jednoznacne. Naopak tezky propadak je maslo. Posudte samy:
krem
1 vareny puding + 220gslehacka
1850kJ(B 14g+ S 81g + T 6.5g) + 2990kJ (B 4.3g+S 7.3g+T 74g)
CELKEM 4840kJ (B 18.3g+ S 88.3g + T 80.5g)
1 vareny puding + 250gtvaroh odtucneny
1850kJ(B 14g+ S 81g + T 6.5g) + 725kJ (B 31g+S 9g+T 1,5g)
CELKEM 2575kJ (B 45g+ S 90g + T 8g)
1 vareny puding + 220g mascarpone
1850kJ(B 14g+ S 81g + T 6.5g) + 3885kJ (B 14g+S 7g+T 105g)
CELKEM 5735kJ (B 28g+ S 88g + T 111.5g)
1 vareny puding + 220g masla
1850kJ(B 14g+ S 81g + T 6.5g) + 6754kJ (B 2g+S 0g+T 180g)
CELKEM 8604kJ (B 26g+ S 81g + T 186.5g)
Odpovědět