). S tuky mám problém opačný, nikdy se na požadovanou hodnotu nedostanu, ráno si dávám máslo na rohlík a šunku nebo nějakou zeleninu, na svačinu tvaroh ochucený na sladko nebo na slano, na oběd zeleninu v páře (opět do toho přimíchám kousek másla) a vařené maso (to střídám kuře, krůtu, ryby), odpoledne si dám každý den nanuka
(ruskou zmrzlinu nebo mrože) a večer syrová zelenina s kousíčky sýrů. Sem tam do toho přihodím pár ořechů (vlašské nebo lískové, jiné nemám ráda), sem tam ovoce, sem tam bílé víno. Výhodu mám v tom, že nejsem gurmán, takže mi takový suchý jídelníček vlastně nevadí, ale i tak, těším se, až tohle bude za mnou.
Valašský mikulášský jarmekZlín
Radniční vánoční trhyČeské Budějovice
Adventní víkendČeský Krumlov
Valašská výstava betlémůZlín
Vánoční koncert Chorea BohemicaPraha 3 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.