. x lidí se snažilo máslo zamaskovat do pomazánek, ale stačí snad miligram a je zle. Poznám to. Ale paradoxně rozpuštěné máslo miluju. Knedlíky na sladko, nudle s mákem, brambory s máslem a zeleninou... Toto mi nic nedělá, naopak to opravdu miluji. Často přemýšlím nad tím, co je v másle(ale i Ramě třeba) co za studena nemohu a za tepla se asi "vypaří". Jak je možné, že máslo nepozřu jen zastudena. Nevíte náhodou, čím to je?
Valašský mikulášský jarmekZlín
Radniční vánoční trhyČeské Budějovice
Adventní víkendČeský Krumlov
Valašská výstava betlémůZlín
Vánoční koncert Chorea BohemicaPraha 3 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.