Fotoalba Vzkazy
   Zobrazit všechna alba této rodiny 

Fotoalbum Dara Rolinc


[<<Předchozích 36] Fotky 3745 z 83 [Dalších 38 >>] 

Zvětšit
Sexy liga

Zvětšit
Sexy liga

Zvětšit
Sexy liga

Zvětšit
Pánové, to je něco pro nás. Tvrdý sport ragby, který je spíše doménou mužů, nyní ovládly křehké dívky. V Praze byla totiž představena Sexy liga ragby. Tváří soutěže se stala zpěvačka Dara Rolins.

Zvětšit
Zpěvačka Dara Rolins (38) poslední měsíce zažívá jeden stres za druhým. Vedle pracovního vypětí jí dává pořádně zabrat i kauza její dopravní nehody. Přesto všechno si ale našla čas a podpořila charitativní akci Šmoulí paráda Nadačního fondu Albert.

Zvětšit
„Líbilo se mi, že se do toho můžeme zapojit společně s Laurou. Společně jsme tak namalovali našeho Šmoulu a teď doufáme, že si ho někdo v aukci pěkně draze koupí,“ říká Dara. A musíme uznat, že to mamince s dcerou při výtvarné práci náramně slušelo.

Zvětšit
Postavičku Šmouly,kterého Dara s Laurou vyvedly v oranžové barvě,můžete získat i vy.Stačí se zúčastnit aukce na stránkách Nadačního fondu Albert,která trvá do 14. října.Vedle Dary Rolins můžete vydražit Šmouly,které vyzdobily více jak 20 dalších celebrit.

Zvětšit
Veškerý výtěžek, který se z prodeje získá, půjde opuštěným dětem. „Prosím všechny lidi s dobrým srdcem, aby pomohli. Není nic hezčího, než usměvavé dětské tváře,“ prosí Dara.Poslední licitace je na 12 000 Kč.

Zvětšit
TEST!!! Do jedné minuty vyjmenujte všechny dospělé osoby které namalovaly ŠMOULY pro nadaci.
[<<Předchozích 36] Fotky 3745 z 83 [Dalších 38 >>] 
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.