Fotoalba Vzkazy
   Zobrazit všechna alba této rodiny 

Fotoalbum Pierr Brice-Vinnetou


[<<Předchozích 27] Fotky 2836 z 88 [Dalších 52 >>] 

Zvětšit
Bylo jim jedno, že je to území indiánů ,oni chtěli zlato a byli odhodláni zastřelit každého, kdo by jim v tom chtěl zabránit.Zlatokopecké osady vyrůstaly podél potoků a řek jako houby po dešti , ale také stejně tak rychle mizely.

Zvětšit
Bylo jim jedno, že je to území indiánů ,oni chtěli zlato a byli odhodláni zastřelit každého, kdo by jim v tom chtěl zabránit.Zlatokopecké osady vyrůstaly podél potoků a řek jako houby po dešti , ale také stejně tak rychle mizely¨.

Zvětšit
Několik zrnek zlata, které se našlo v korytech zdejších potoků vyvolalo šílenství . Zlatá horečka , která vypukla a byla uměle udržována , vyhnala spousty lidí z poklidných měst na jihu a hnala je na drsný severozápad v naději na snadné zbohatnutí.

Zvětšit
Náš příběh se mohl odehrát na jednom z přítoků řeky Little Big Horn na Hadím potoce – Snake Creeku stejně tak , jako na kterémkoliv jiném potoce protékajícím stále ještě poměrně rozsáhlým , ale neustále se zmenšujícím a neklidným indiánským územím.

Zvětšit
Poslední indiánské války. Bitva na Hadím potoce /Snake Creek/ 7.7.2012 Březno u Chomutova. Mnoho vody uplynulo v řece Little Big Horn, roztál poslední sníh a na pláních se opět ozývají výstřely, svištění šípů, dusot kopyt a řev indiánských válečníků.

Zvětšit
Pierre Brice na 24 hodinovém setkání ve Starigradu. Honorář 10 000 EUR. Cena zájezdu bez dopravy 690 EUR. Děkujeme Pierre !!!!!!

Zvětšit
Pierr Brice byl mezi fanoušky 2x. Vždy měl zdržení 1.5 hod. Na cestě k Malimu Alanu usnul v caravanu. Na Zrmaniu přijel do prostoru kde nikdo nebyl,fandové stáli 30 m opodál za provazem.Počasí bylo úmorné,Pierr jako celebrita používal altán.

Zvětšit
Hosté.Pierr Brice,pan Tadej-stavěl kulisy.Herec Mirko Boman-strýček Ganstik,Emil Mikuljan-kaskadér,Gordana Zeic-dabérka Bíle Holubice.Účast odmítl z důvodu financí Martin Boman-autor hudby.Po lokalitách s fanoušky jezdily tři busy.

Zvětšit
Pierr Brice byl ubytovaný v Zadaru v luxusním hotelu.Na sraz přijel autem.Účastníci nesměli k Pierrovi,měl ochranku.Vystoupil z auta s hůlkou.Velmi špatně chodí,ve smlouvě byl dodatek,nesmí být přetížený.Spolu s Pierrem přijela i jeho žena Hela.
[<<Předchozích 27] Fotky 2836 z 88 [Dalších 52 >>] 
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.