Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
sabka | 47799 |
15.4.2010 7:35:48
Moni, jasně, koupila jsem růžovou tuniku a dokonce fialovou a bílé kalhoty
|
Monalíza | 73713 |
14.4.2010 20:34:02
taky jsem koukala na letáček...pěkné věcičky tam jsouSabi,doufám že pořád ružovééééé
|
sabka | 47799 |
14.4.2010 11:55:48
tak jsem byla holky v C&A o polední pause, a nakoupila Aďce věci z letáku, protože si myslím, že po práci bych už nekoupila nic...
|
adriM+M+N | 55217 |
13.4.2010 20:25:12
Sabi no je to zatím pořád hodně hektické...Hrozně moc informací najednou,tam se mluví snad jen ve zkratkách a cizích slovech, je tam docela i dost kariéristů co tam sedí od rána do večera,tak se snažím nastavit svoje pravidla, já si tohle dovolit nemůžu,tak uvidíme...Jinak dovoz i odvoz většinou mám,jezdí tam hodně lidí autem,takže běžně se vozí navzájem.
Jsem ve zkušebce,takže nic není zatím jistého,uvidíme jak se to vyvrbí.. |
sabka | 47799 |
13.4.2010 7:37:28
Andrejko, a co v práci? spokojena?
|
adriM+M+N | 55217 |
12.4.2010 21:53:52
Ahá Moni já myslela,že tvoje, já bych chtěla vyloženě tu klobásovou neb salámy a to vše ostatní bude mít zase na tom slaném..Ale je to fakt moc hezké taky co jsi vložila.
Jinak já se bojím těch aut celkově, i jako spolujezdec obzvlášť když teĎ jezdím pořád s někým jiným a nejsem na jeho jízdu zvyklá...Kdybych se na řízení cítila a jezdila bych sama,tak bych se možná bála i míň. Důležité je,že řídit chceš, tak tím nic neztratíš, sama se sebou nebudeš jezdit přece jako blázen,ale bezpečně |
Monalíza | 73713 |
12.4.2010 21:38:48
hiii...to nebyla moje kytka,ta je z mmb,ale dělala jsem stejnou,akorát ještě s klobásama a hermelinem..............jj..je to děs chtěla bych se toho strachu zbavit,snad tu budu někdy psát,že jsem byla blbá,že už nemám řidičák dávno
|
adriM+M+N | 55217 |
12.4.2010 21:31:03
Moni já pracuji u Hrabové kousek od Makra a tam jsou na prd spoje,ale je tam více lidí z Ha a tak jezdím s autem často s někým a normálně se fakt bojím i jako spolujezdec natož abych řídila, to je děs se mnou
Chtěla bych s tím něco dělat,ale když každý den vidím ty havárky kolem sebe, přes týden jsme jeli kolem té paní co ji zabilo to kolo,už jsem ji viděla zabalenou, druhý den nás předháněla záchranka a vyprošťovala lidi z auta, byly dvě v příkopu před rudnou a každý den něco to je fakt děs Nikdy jsem auta nemusela, ale jak mám malého je to 100x horší jak se bojím |
adriM+M+N | 55217 |
12.4.2010 21:29:03
Holky díky, že mi tak věříte,ale já to už nezvládnu udělat.
My budem totiž slavit příští víkend 3 roky od malého a zároveň 40cítku od bráchy, od pondělka do pátku toho moc neudělám,protože jsem v práci,takže budu mít na to kousíček pátku a sobotu abych udělala malému dort, je blázen do Jen počkej zajíci,tak bych chtěla ten,pak ještě něco na zub + bráchovi chcem udělat slaný dort,to ale bude muset asi spíše ségra nebo mi pomůže s tím slaným,protože už jen z toho dortu mám noční můry. A objednala jsem aspoň pár mini zákusků,protože s tou prací fakt vše nestihnu,když je to oslava ještě dvojitá. Ale ten slaný dort bude jako tak na zub pro všechny a tu kytku bych chtěla tak navíc,nechci mu dávat klasickou kytku a klobásky apod. si může vzít domů... Moni ale ty ji máš fakt krásnou ! |
S+S Ivet, Sandra 02+Alexej 06 | 9786 |
12.4.2010 19:58:20
Moni, to je na domluvě v autoškole...domluvíš si termín jízd aby to vyhovovalo tobě...držím palce
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.