Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
změna | 32585 |
Re: RE: Děti s matkami10.2.2008 13:03:35
|
peta007 | 57601 |
Re: RE: Děti s matkami10.2.2008 12:48:33
Dášo taky vše nej!!!!
My se jdem vyvenčit, neb D. už od rána chodí s dalekohledem na krku.Zatím byla mlha tak by stejně prd viděl.....tož snad teď |
Efka & dvě děti | 23003 |
Re: RE: Děti s matkami10.2.2008 12:41:17
Dášence vše nejlepší!!!
K nemocnisím už nemám co dodat, už jste to rozebraly pěkně. Každopádně, je to hnus a beru si z této diskuse ponaučení, že kdyby náhodou k tomu došlo, budu vědět, že když se od tama nehnu, vyhodit mě nemůžou. |
*S | 15300 |
Re: RE: Děti s matkami10.2.2008 12:15:55
A pre Dášu: Máme vílové gaťky.
|
*S | 15300 |
Re: RE: Děti s matkami10.2.2008 11:20:17
Dáši všetko najlepšie.
|
*S | 15300 |
Re: RE: Děti s matkami10.2.2008 11:19:50
No, to je presne o tom, ja som vedela, čo jej je, aký to má priebeh, vedela som čo sledovať.
|
johaneska | 75240 |
Re: RE: Děti s matkami10.2.2008 11:16:17
Tak já s malou na jip probrečela tak čtyři, pět dnů v kuse, byla jsem vyřízená, ale bylo to proto, že se nevědělo co jí je. A taky to bylo krátce po porodu, takže určitě poporodní depka
Simiki přeju ať jsou brzo doma. A Dáše přeji vše nej k dnešním narozeninám, se kterými se musela upomenout! |
Raďulka | 16249 |
Re: RE: Děti s matkami10.2.2008 11:09:53
Slávko, já tomu rozumím, s jinou diagnózou bych byla taky "normální"
Na tu neurolku přijímají s děckem stejně jen matky, které jsou schopné být s děckem neustále, protože každý záchvat musí být zaznamenaný. Byla tam s náma jeden jedna, která chodila furt kouřit a na hoďku do bufetu. Druhý den ji poslali domů, aby mohli přjat jinou matku s dalším děckem, která si ho che hlídat sama... |
*S | 15300 |
Re: RE: Děti s matkami10.2.2008 11:07:04
Raďul, ja som bola s Emi na JIP úplne vystresovaná.Sedela som tam fakt stále a bála som sa odísť,keď spala. A s Ráchelkou som to už vnímala inak. Možno tým, že to bola tá istá diagnóza, to isté prostredie, tí istí doktori, sestry...
Takže som si zašla na záchod, pospať, najesť sa, vedela som, že všetko bude ok a Ráchelka tam bola strašne zlatá, videla som, že to berie ako dobrodružstvo, nakukovala tam na iné deti, radovala sa, keď šli okolo sestričky, neplakala bezo mňa. No, ale to hovorím o prípade, že som s ňou mohla byť naozaj kedykoľvek. |
Raďulka | 16249 |
Re: RE: Děti s matkami10.2.2008 11:02:40
Simi, uvidíš co ti řeknou. Ale tyhle stavy většinou nevyžadují delší pobyt na JIP, oni ji tam přes noc zavodnili, stabilizovali a snad vás v klidu dají na dětské. Když je hospitalizace i matky, tak se z JIP může přeložit dítě dřív, než kdyby bylo na dětském samo. Přece jen matka si děcko pohlídá sama nejlíp, věřím že se od ní ani nehneš.
Když si vzpomenu, jak jsem s ní byla na té neurolce, tak jsem od ní nešla ani na záchod, když spala, ani nevím jak to mé tělo zvládlo. Na jídlo jsem ji tahala jako kočka sebou v lehačce. Ale tam jsme to dělaly všechny matky, malá měla křeče podobné epilepsii a bylo třeba ty záchvaty sledovat 24hodin. Já teda tenkrát nezhubla, dotovala jsem tělo milovanou hořkou čokoškou |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.