| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Věkový rozdíl mezi partnery

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 4301  [Dalších 4171 >>]
Federika 14090
2.5.2020 10:07:22
Ropucho,
já ten příspěvek ani ak nemířila na ten tvůj, spíš obecně na nářky typu:" Až mu bude dvacet, jí bude skoro sedmdesát!!"
No a? Dvacetiletý člověk nepotřebuje za prdelí maminku a sedmdesátiletá maminka nepotřebuje nutně pomoc dvacetiletého. A i kdyby , tak Vendula má ještě dalšího syna a další příbuzné.
Mně bude taky celkem dost, až někdy půjdu dceři na maturák (pokud nebude zrovna online:-)
A určitě budu zdravá krásná, budu mít krásný šaty a nebudu potřebovat pomoc od dvacetiletý dcery~:-D
Ropucha + 2 120300
2.5.2020 9:26:16
Grainne, přesně tak to vidím, každý je v 50 v jiné životní fázi, má jiný životní příběh.
Já jsem moc ráda, že mi to vyšlo tak, jak mi to sedí, ale už mám snad ve svých téměř 50 také dost nadhledu, abych nesoudila jen podle sebe.
Grainne 67561
2.5.2020 9:05:44
Já jsem za sebe ráda, že mám v padesáti komplet odchováno, se vším všudy...včetně jakéhokoliv školství~:-D

Můžu se věnovat sama sobě a...no jo, strkat finance do zábavy. Zároveň nemám nic zmeškáno a žádný stres z biologických hodin, v tomto směru mi prostě bylo přáno.

Beru to tak, že je to dobrý věk dohnat zameškané a někdo potřebuje dohnat mateřství a miminko, budiž mu (jí, Vendule) přáno se vším dobrým.

Kdyby mi robě shůry padlo do náručí, taky ho odchovám, ale tu touhu po mateřství mám naplněnou, netoužím po tom.
Vaitea 114076
2.5.2020 9:05:00
Cimbur,
jsem na tom stejně.
I když, stejně jako Ty jsem zvyklá, tak teď- celý den v rukavicích a neustálá dezinfekce- mám ruce rozpraskané do krve.
Denně musím mazat kortikoidy.
Nemám ruce, ale pařátky.
Ropucha + 2 120300
2.5.2020 8:57:04
Cimbur, já to myslím tak, že nesouvisí u mne.
Tvou zkušenost vůbec nezpochybňuji, jen jsem se napojila, možná nešikovně.
Ropucha + 2 120300
2.5.2020 8:54:11
"V 70 bude dítěti Venduly přes dvacet, bude to dospělý člověk, nevím, v čem je problém."

Federiko, není žádný problém, jen se každý podle svého rozhoduje, zda chce mít v 70 dvacetiletého potomka.
Někdo evidentně ano a někdo evidentně ne.
Já pouze konstatuji, že věk 70+ skýtá vyšší pravděpodobnost odchodu ze světa než věk o desítky let nižší, přes veškeré příklady zdravých a dlouhověkých jedinců.
Jestli v tom někdo vidí problém, to už je na něm, já bych tento model pro sebe nevolila, ale přeji každému šťastnou rodinu s vědomím, že svět je pestrý.
Cimbur 64764
2.5.2020 8:47:20
Ale souvisí. Jako začínající doktorka jsem měla alergii na tekuté mýdlo a ty ruce taky vypadaly na 80.
Katka a 2 výrostci 141251
2.5.2020 8:33:13
Ja bych se hlavne uz bala aby dite bylo ok,v tomto veku matky.Jinak at si kazdy dela co chce..
Ropucha + 2 120300
2.5.2020 8:13:22
Já si ruce desinfikuji max. jednou denně při nákupu, přesto je mám shora také jako babka.
S desinfekcí to nesouvisí, souvisí to s tím, že mám holt věk babky.
Jsem hubená, ruce mám kostnaté žilnaté, suchou kůži, světlou s pigmentovými skvrnami.
Promazané krémem vypadají o něco lépe, podobně jako staré boty :-)
Netrápí mě to.
Cimbur 64764
2.5.2020 7:43:57
Chápu ty ruce. Vendula je aktivní v těch nadacích, lítá po špitálech, neustále si desinfikuje ruce. Já musím také tak 50x denně. Se Steriliem to nebyl problém. Co jsme dostali Babišův slavný Anti-covid, mám ruce jak babka, ještě mi i krvácí.
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 4301  [Dalších 4171 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.