Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Majoranka | 80827 |
5.5.2020 10:09:42
Omlouvám se za nevyžádanou radu, ale třeba by Ti to mohlo pomoci. Doporučuji Ti se obrátit na astrologa Čerkla. Je to žák astrologa Havelky, který bohužel již zemřel a je stejně dobrý. Znám lidi, kteří se o dítě snažili pět let a do dvou měsíců od návštěvy Havelky byla paní těhotná. Pan Čerkl dokáže určit příčinu (pokud nějaká je), tu pomocí přírodních preparátů odstranit a vypočítat datum početí viz. http://astrologie.najdise.cz/plodne-dny/jonasova-metoda-poceti
Zde se můžeš informovat o termínech a místech, kde bude mít p. Čerkl poradnu https://apatykaastral.cz/ |
sally | 3140 |
3.5.2020 16:41:21
ano, ale ty jsi šla.... oni byli milí, do okamžiku, kdy jsem řekla že ne.... začaly argumenty typu "ale dyť to vůbec nebolí" a "pojišťovna vám to proplatí"... když nezafungovaly, tak vyhodili manžela z ordinace a dali mi masírku soukromě... takže jsem odešla z genetického centra a dál navštěvovala svoje "obyčejné" gyndaře.
|
Pole levandulové | 23006 |
3.5.2020 12:34:58
sally, já rodila druhé díte ve 37, tedy včetně těhotenství už dost po 35 a nikdo mi nikam nenutil. Šla jsem jen kvůli sobě, ale můj doktor mi to dal jako výběr, stejně tak jako test oGTT /ten jsem nechtěla, jen jsme sledovali váhu dítěte, zda neroste příliš/.
|
sally | 3140 |
3.5.2020 4:25:04
znám patnáctiletou slečnu s rozštepem rtu a patra. Je to hodně viditelné, má deformovaný obličej, teď má jít na operaci (tuším osmou v pořadí), kdy jí budou na to patro dávat graft z vlastní kosti (a teď nevím, stehenní?). Momentálně nosí rovnátka, která jí roztahují to patro - předpokládám, že to měla nějak sešité? - hrávala na trubku a teď nemůže, protože má "díru" v patře a utíká jí vzduch nosem.
Není ani v ústavu, ani nijak psychicky poznamenaná... Nevím, jak to její rodiče udělali, nebo jestli je to povahou - ale tak jak jsem si rozštěpu všimla na první pohled (mezi cca 500 dětmi), tak od toho prvního momentu to vůbec nevnímám, protože ona to nijak neřeší. A vlastně mě dneska překvapí, když s ní někam jdeme a lidi "čumí", nebo to dokonce komentují. Určitě to nemá jednoduchý, protože je to skutečně velmi viditelné, ale je to jedna z nejúžasnějších puberťaček, kterou znám. Co se amnio týče - první dítě se mi narodilo ve 33, druhé čtyři měsíce po 35. narozeninách. A protože TP byl až PO narozeninách, tak jsem se z kategorie bezproblémové rodičky ocitla v rizikové. Tlačili na mě velmi nepříjemně, takže jsem přestala chodit do genetického centra a chodila jsem s na normální gyndu, kde mi řekli, že mám být v klidu, v klidu mi udělali velký ultrazvuk a dál nic neřešili. Paradoxní je, že první dítě bylo problematické těhotenství, předčasný porod (32, týden), druhé dítě v pohodě... |
A. Andrs | 157190 |
3.5.2020 3:14:04
Monam, - nezaznamenala tlak na AMC ani nějaké strašení. Na AMC jsem chtěla já.
Ano, tak si nemohla zazit tlak na AMC, kdyz jsi chtela. Ten tlak zazily jenom ty, ktere na ni jit nechtely. Kdyby si rekla, NE, ja jit nechci, tak by prisel prave ten natlak. Logicke. |
neznámá | 91073 |
2.5.2020 22:33:23
Zážitek 5 let starý.
Byla jsem na dětské plastice ve Vinohradech, děti po rozštěpu byla miminka do asi dvou let možná do třech (odhadem), děti měli za sebou několik dlouhodobých pobytů v nemocnici a několik operací, MĚLY po celou dobu hospitalizace přišitý jazyk. Je to logické, jazyk je silný sval, celé by si to v pusince rozbily. Vždy jsme slavili, když některému dítěti vyndali stehy z jazyka, kromě jiného to znamenalo, že půjdou domu. A ano měli problémy s řečí a s jídlem a samozřejmě aj stomatologické, což nesouvisí s jazykem. |
monam | 158013 |
2.5.2020 19:31:04
Nikdy jsem neměla pocit, že by nekomplikovaný rozštěp byl indikací k potratu.
Měla jsem první dítě ve 34 a poslední ve 41. U posledních dvou jsem byla na AMC, ale nikdy jsem v žádném těhotenství nezaznamenala tlak na AMC ani nějaké strašení. Na AMC jsem chtěla já. |
Evelyn1968,2děti | 6269 |
2.5.2020 19:11:22
.........V pade to bylo nejlepší..........
Ruth, můžu podepsat, zatím, třeba to v šede bude ještě lepší |
Ráchel, 3 děti | 76748 |
2.5.2020 19:04:43
my jsme kvůli tomu neměli čtvrté dítě, manžel je o 9 let starší, já bych bývala ještě před čtyřicítkou jedno chtěla, ale prostě jsem uznala, že už má svůj věk a nebylo by to zrovna ideální pro něj ani to dítě
|
Gladya, bývalá dasa, | 63023 |
2.5.2020 18:14:38
Je jí přáno, zvlášť když mi došlo kdo to je a co má za sebou. Jen dítě v tom věku je přece jen trochu riziko. Samozřejmě, fyzická i psychická kondice je individuální, každopádně jí štěstí přeju.
A myslela jsem to tak, že věkový rozdíl, kdy by muž mohl být dědečkem ženy, je to pro okolí menší problém než když je žena o15-20 let starší. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.