Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Koníček mořský | 156666 |
12.11.2019 13:33:06
Já mám dojem, že při společném stolování se odkope každý buran z podstaty. V tom učitelé a škola už moc nezmůže.
|
Jahala. | 89330 |
12.11.2019 13:25:21
Jídelna je jídlo ve společnosti a tak by mělo dítě být schopné se aspoň trochu slušně najíst. To znamená příborem s nohama pod stolem lokty bych tolik nerešila, ale okusovaní knedliku z vidličky mi vadí a taky na zo upozornim, ano patei to tam mam to v planu na kazdy den jako kultura stolování. A kde se všude jim to má procházet, ve fabrice v jídelně i dělníci jedí příborem a taky jsou už v půlce pracovní doby unavení a chtějí se jen v klidu najíst...
|
Martina, 2 kluci | 15942 |
12.11.2019 12:28:34
No právě
Já bych na tu výuku stolování moc nesázela, prostě někdo je estét někdo ne. Pokud chci umět stolovat lépe než teď, naučím se to obratem, protože o to stojím. Kontrola dětí v jídelně, zda jedí správně příborem, mě irituje. Po celém pracovním dopoledni si chci jako dítě posedět, popovídat s kamarády a v klidu se najíst. Učitelka rotující okolo dětí a vykřikující "Příbor! Nejez lžící! Lokty ze stolu!" mě děsí i jako dospělou. |
Dooly. | 12201 |
12.11.2019 11:43:54
ToAr a neni to trochu tak, ze tohle chovani rusi az nyni tveho noveho pritele, pricemz tobe bylo drive jedno?
Jinak si neumim predstavit, ze chodim 10let s ditetem do restaurace,kde se chova nevhodne a celou dobu nemam chut to resit.. |
susu. | 129001 |
12.11.2019 11:35:46
Chrupavky teda naštěstí nejím.
Máje ráda moje mamka, ale taky je jí jenom doma. |
Vítr z hor | 100046 |
12.11.2019 11:31:29
Mozna bys to mohla sepsat do silvestrovskeho cisla Ucitelskych novin
Pripominas mi matku, ktera se divila, ze materska skola nema odpoledni krouzky golfu, jezdectvi a francouzstiny. |
Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
12.11.2019 11:00:19
Já to úplně nesnáším, nesáhla bych na to ani doma. Ohlodává za mne manžel. V restauraci bychsi nic takovýho nedala.
|
Koníček mořský | 156666 |
12.11.2019 10:25:26
Když je maso kvalitně a do měkka připraveno, mělo by jít od kosti téměř samo. S trochou šikovnosti, umu a obratnosti v manipulaci s příborem (příp.jiným nástrojem) jde maso obrat do mrtě. Jenže - já mám chuť kolikrát ještě na nějakou tu chrupavku. A chrupavka nejde jíst potichu! Takže, při veřejné konzumaci trpím, protože není slušné hlasitě chroupat a tudíž konzumovat nemohu!!!
P.S. To mě naučili rodiče a ne škola. |
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
12.11.2019 10:21:59
"Hlavně kuře v restauraci nemusím ohlodat do bíla. Ořežu jenom to co jde pohodlně."
jj a pokud si chci užít kuře (žebra, koleno...) pořádně, zajdu si na něj do hospody, kde mi k tomu přinesou i misku s vodou a ručníček a pak to kuře klidně vezmu do ruky... |
Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
12.11.2019 10:18:55
No né? Doma je člověku třeba líto vyhodit část masa, tak tu kost okouše, ve společnosti.ne.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.