Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Epepe | 89236 |
30.7.2016 13:17:08
Je to možné? Vidím za šestkou oteklinu, už asi týden to bolí.
Může to být kaz na šestce, ale dítě spíš ukazuje za ní. |
Kristýna |
• |
10.5.2016 21:35:04
Dobrý den me rostou dva zuby nad zúbek nad 4,5 taky vedle sebe na hoře takhle to bylo skoro u všech zubů a niky mi je nevytrhnul ale když mi rostou dva vedle sebe nevim..Je mi 12 je to asi podle toho jakého kdo má zubaře. ..
|
zoufalá |
• |
21.1.2016 11:30:16
Dobrý den,
dovolím si vložit se také do diskuse, protože nyní řešíme stejný problém. Dcera má čerstvých 14 let, druhé zuby má jen jedničky a dvojky, zbytek jsou mléčné. Na kontroly chodíme pravidelně 2x za rok od prvních narozenin. Při poslední kontrole nám zubařka dělala první rentgen v životě - zjistila, že druhé zuby špičáky ji rostou v dásních šikmo směrem k druhým dvojkám (viditelné jsou jen na rentgenu) a poslala nás na konzultaci k doktorce přes rovnátka. Druhá paní zubařka se celkem zděsila, že je nutná operace v celkové narkóze, že se jí musejí vytrhnout všechny myšáky a druhé špičáky "stáhnout" a potom pomocí rovnátek je rovnat tam, kam patří. Nebo druhá možnost, že se ji ty druhé špičáky operativně odstraní (ale co když ji vypadnou myšáci špičáky a druhé ji pak už nenarostou, protože se odstranili?). No jsem z toho celá špatná, holka má jinak pěkné zuby, žádný kaz a teď tohle. Máme jít na otisky a na CT a potom se bude domlouvat ta operace na klinice v Olomouci. Holka brečí kudy chodí. |
Zoufalá, dvě děti |
• |
21.1.2016 11:27:51
Dobrý den,
dovolím si vložit se také do diskuse, protože nyní řešíme stejný problém. Dcera má čerstvých 14 let, druhé zuby má jen jedničky a dvojky, zbytek jsou mléčné. Na kontroly chodíme pravidelně 2x za rok od prvních narozenin. Při poslední kontrole nám zubařka dělala první rentgen v životě - zjistila, že druhé zuby špičáky ji rostou v dásních šikmo směrem k druhým dvojkám (viditelné jsou jen na rentgenu) a poslala nás na konzultaci k doktorce přes rovnátka. Druhá paní zubařka se celkem zděsila, že je nutná operace v celkové narkóze, že se jí musejí vytrhnout všechny myšáky a druhé špičáky "stáhnout" a potom pomocí rovnátek je rovnat tam, kam patří. Nebo druhá možnost, že se ji ty druhé špičáky operativně odstraní (ale co když ji vypadnou myšáci špičáky a druhé ji pak už nenarostou, protože se odstranili?). No jsem z toho celá špatná, holka má jinak pěkné zuby, žádný kaz a teď tohle. Máme jít na otisky a na CT a potom se bude domlouvat ta operace na klinice v Olomouci. Holka brečí kudy chodí. |
Binturongg | 104880 |
3.10.2015 17:22:00
Naše zubařka synovi černé horní jedničky nechala (tedy spíš šedé, mrtvé) s tím, že jak to začne zlobit, okamžitě vytrhnout, k čemuž u jednoho už došlo, ač se nekýval, protože se pod ním udělala píštěl.
Takže bych to zkonzultovala se zubařem... |
Epepe | 89236 |
3.10.2015 16:44:35
Nechápu, jak mám kývat zub v cizí puse. Tahle rada nám nepomůže, ale i tak za ní děkuju.
|
magrata1 | 95172 |
3.10.2015 15:10:42
vykývala bych sama a vytrhla.
|
nekázanka | 7331 |
3.10.2015 13:33:36
Však jsem taky psala, že může, ne že musí .
|
Epepe | 89236 |
3.10.2015 11:31:56
Ještě ne dost.
|
nekázanka | 7331 |
3.10.2015 10:55:03
Černý zub = mrtvý zub. Řešení bych neodkládala, resp. měsíc bych nečekala, protože od problematického mléčného zubu se může zkazit stálý, který je pod ním. Šla bych s dítětem ráno, s tím, že má akutní problém.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.