Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
máta | 14884 |
21.12.2020 14:44:34
Ahoj monam,
to je nemilé zjištění, ale zkus prosím zůstat v klidu. Můžeš zavolat svojí/svému gyn, popsané výsledky z předchozích vyšetření bude mít u sebe a může je případně poslat na jiné pracoviště, kam bys se stihla dostat před svátky. Já chodím do Mammacentra na Budějovickou, tam se mi to zdá dost velké a měli by si nechávat část kapacity volnou právě pro takovéto případy. Držím palce! |
monam | 158013 |
21.12.2020 14:37:36
Včera jsem si nahmatala jakýsi poměrně velký útvar cca v podpaží. Dlouho tam asi nebude, nechce se mi věřit, že bych to přehlédla, pokud by to tam mělo být déle. V září jsem byla na mamografu, v říjnu na sonu prsů - nalezli nějakou nejasnost na druhém prsu. Kontrolu mám někdy v únoru. Sice jsem se tam dnes snažila vnutit, ale prostě mají plno a přes vánoce nefungují. Vůbec nevím, co mám dělat. Jsem z Prahy, pracovišť je tu více, přemýšlím zda je všechny obvolávat. Jenže tam pochopitelně nemají ty snímky z těch vyšetření na podzim. Jsem úplně vyřízená.
|
andula | 140166 |
5.2.2020 20:05:20
Vím, že to je stále aktuální a smutné téma - rakovina prsu. Máme s naší českou firmou, která je na trhá 19 let velké úspěch i v tomto problému zdraví. Tělo potřebuje podpořit a doplnit to co se mu už ve stravě nedostane. Pokud mu dodáte vše potřebné, organismus má samouzdravovací schopnost.
Příběh lidí, kterým jsme pomohli Rakovina prsu, operace, chemoterapie ... zničený žilní systém pravé ruky i po roce s ní nehýbala a šílené bolesti, špatné jaterní testy, snížená imunita, únava. Paní Simona Kratochvílová vše popsala ve své zkušenosti s výrobky, které ji těchto útrap zbavily. Znám ji osobně, jako většinu lidí, kteří se dělí o své zkušenosti. Ze setkání, rozhovorů. Pro ty, kteří se chtějí s jejím příběhem více seznámit jsem vše dala do tohoto souboru. Rakovina prsu Je to již 6 let a paní Simona je ZDRAVÁ. "Naší babičce (70 let), byla v lednu sdělena nekompromisní diagnóza - recidiva karcinomu prsu, nádor se plazil po svalech, cévách, šlachách od ramene směrem k páteři, druhé ložisko v hrudníku, metastázy v kostech. Zcela jí ochrnula ruka. Měla obrovské bolesti, které dokázaly tlumit pouze vysoké dávky analgetik spolu s morfiovými náplastmi. Lékaři ji uložili do kolonky nevyléčitelných případů. V únoru začala užívat FB NO, Alfu, Betu, Gamu, Tau, Kids. Postupně jsme také vyřadili ze stravy maso a cukr. Koncem září začala trochu hýbat ramenem a snižovat dávky analgetik. V říjnu byla na kontrole - žádné nové ložisko a nádor neroste. V tu dobu jsme přidali Anti- Age a FB. Postupně začala hýbat celou rukou.Náplasti už nepotřebovala. Po roce si dokáže podržet předměty, chybí pouze hybnost v prstech. Neužívá vůbec žádné léky na bolest, ani na tlak, zkrátka vůbec žádné chemické preparáty. V únoru opět kontrola a opět žádné nové ložisko ani metastázy. Navíc babička je velmi čiperná a daří se jí 15 měsíců po vyřčení diagnózy každý měsíc trochu lépe. Všechny krevní testy má ukázkové, doktoři tomu nechtějí ani věřit, jak je to možné. Toto je pro mne největší důkaz toho, že produkty OKG skutečně fungují a vrací lidem radost ze života. Jsem za ně moc vděčná Pro mě je to jako zázrak. Hladinu T-lymfocytů jsem měla pod mírou po první dávce chemoterapie, krevní obraz to samé. Kromě šílené chemo do mě doktoři rvali další dost šílené injekce na podporu funkce kostní dřeně, kde se tvoří nové imunitní buňky. Když čtu a slyším jak jsou na tom pacienti s produkty OKG, tak z toho mám nevyslovitelnou radost a zároveň myslím na všechny, co hledají účinnou ochranu před nežádoucími účinky chemoterapie a ještě o tomto produktu neví. Hledám cestu jak alespoň AntiAge k nim dostat a pomoci jim překonat onkologickou léčbu. Kdyby vás něco napadlo, budu ráda, když mi napíšete. Ráda pomohu, poradím. A. Mikezová, tel.: 724090106, e-mail : mikezova@volny.cz www.okg-fit.cz/zdravi-mik |
Pam-pela | 97353 |
20.10.2019 22:52:57
Projela bych si jakoby "masážně" celou oblast kolem prsou, někdy jsou to "neprůtočné" dráhy kolem.
Vsadila bych se, že najdeš místo, které bolí opravdu hodně, jako zhmožděnina. Ne v prsu, ale ve svalech pod ním, kolem něj, kolem klíčků, na prsí kosti, kolem prsní kosti. A v podpaží a pod paží až na záda...a pozor na kostice podprsenky..."blokují". |
splechtulka & M+J+R | 35354 |
20.10.2019 21:56:10
Nevím jestli to řešit. Ale je to zvláštní pocit. Nenašla jsem jinou rubriku, přímo o prsou, proto je to zde.
|
Majákova | 43170 |
20.10.2019 21:21:23
Teprve ted jsem si všimla, v jaké je to kategorii. Několikrát jsem musela vyhledat lékaře kvůli bolesti, brnění v prsu. Na mamografu mi lékařka řekla již před vyšetřením, že pokud mě prso bolí, že z jejich hlediska (onkologického) můžu být v klidu. Bolesti prsů jsou prý nejčastěji od páteře. Každopádně pro klid vždy na sono nebo mamograf jdu.
|
Majákova | 43170 |
20.10.2019 21:14:18
Od páteře.
|
troposfera36 | 152458 |
20.10.2019 21:05:05
Zhruba pred pul rokem me dost bolelo/ pichalo v levem prsu. Gynekolog rikal, ze je to hormonalni nerocnovaha v prechodu. Pak jsem ale navstivila ortopedii a krome hyperkyfozy mam mnoho blokaci hrudni patere. Po rehabilitacich, masazich se bolest v prsu temer eliminivala.
|
K_at | 121378 |
20.10.2019 20:56:34
A neni to srdce? Praktickej, gynda. Tam bych zacala.
|
foxyna | 80272 |
20.10.2019 20:56:03
Šla bych na gyndu a podle věku potom na sono nebo mamografii.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.