Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
mraveneček +2 | 39127 |
Re: hezké odpoledne1.2.2008 14:33:03
Z Plzně :)))
|
Eowyn+děti | 18936 |
Re: hezké odpoledne1.2.2008 13:32:05
Mravenečku, dokud jsi? Měním s Tebou bydliště!!!
|
mraveneček +2 | 39127 |
Re: hezké odpoledne1.2.2008 13:28:59
sněží?Tady je teplé jaro
|
Eowyn+děti | 18936 |
Re: hezké odpoledne1.2.2008 13:18:17
Hezké popoledne
Myšáku, máš krásné holčičky, fakt kouzelné. My slavíme třetí narozky příští týden, je to děs, jak to letí :-( A s je dobře, že je Ti aspon trošičku líp po duši! Renatko, děkuju!!! Dagmarko, jaké bylo plavčo? Já slíbila Simče, že půjdeme do bazénu příští týden, tak se docela těším. Ona chtěla dnes, ale já nemůžu a taky venku zase sněží a sněží, bléééééé, vylezla jsem jen do trafiky pro tu Mladou Frontu a zase honem domů Pohodičko, jak Ti rozumím! To musí přijít nějaké to nakopnutí. Já se většinou rozhoupala potom, co jsem si v obchodě v kabinkách něco zkoušela, tak jsem ze sebe vždycky tak zhnusená, že tohle mi občas nahodilo motor :o) a formulka na fotky je (img src=vlastnosti fotky) akorát závorky musí být tyhle <> A jak jste řešili pohyb, který musí bavit - to je těžký, mě baví inline brusle a tanec. Tanec doma praktikuju, ale není to na hodinu, no. A taky moc nejsou prostory, my máme takový na tohle blbý byt, že jsme všichni v jedné veliké kuchyno-obýváko-pracovno-jídelně a tak není kam před ostatními prchnout. Pokojíčky a ložnice jsou mrňavý. Já se tak těším na jarooooooooo, na brusleníčko a tak. |
Dana11 | 44177 |
Re: hezké odpoledne1.2.2008 13:00:59
Taky se mi cácorky líbí, a holčičky, to je moje parketa, ale mám samé chlapy, však oni je dovedou, že?
|
Dana11 | 44177 |
Re: hezké odpoledne1.2.2008 13:00:37
Taky se mi cácorky líbí, a holčičky, to je moje parketa, ale mám samé chlapy, však oni je dovedou, že?
|
Myšák*** | 31646 |
Re: Dobre ranko :-)1.2.2008 12:59:31
Jituš, děkuji.
Mravenečku, jasně, že jsou to dvojčata, v listopadu jim byly 3, ještě mám syna 11,5 let o:))) |
Dana11 | 44177 |
hezké odpoledne1.2.2008 12:57:30
Zdravím všechny, ahoj,
Myšáku taky jsem si založila s dovolením Tvůj mailík, funguji tady jako pošťačka, i když momentálně pracovně vytížená, takže nic moc. Ale ono se toho nového nic neděje a hlavně funguji pro Ty, které se tady neukazují denně a nechtějí o nic přijít. Chechtám se tady, to by nebyla Renatka, stručně ale 2x! Dobrý. Já vstávala v jedenáct a pak mám něco stihnout, pozoruji, že mi lépe vyhovuje napjatý režim, honička, to všechno doma zhruba stihnu, ale jak mám volno a i manža, je zle, doma bordel a stále někde lítáme. Však to neuteče. A to jsem pošťačce dneska otevřela v jedenáct v nočním tričku, prej: jé vy spinkáte, já na to, né, to je moje domácí, hihi, stejně asi poznala že kecám, ale ona je milá, tak to nevadí |
mraveneček +2 | 39127 |
Re: Dobre ranko :-)1.2.2008 12:56:34
Myšáku...holčičky jsou úžasný :)).Asi špatně dočítám...jsou to dvojčátka?
|
Jitk@ | 46489 |
Re: Dobre ranko :-)1.2.2008 12:53:34
Myšáku, tak přeposláno.
Adresa: rodina.cz/nasecile rodina.cz/hubneme Jsou dva. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.