Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
neznámá | 91073 |
24.10.2021 11:03:09
Jinak, naše školka sice nějakým způsobem fungovala, ale pouze pro pracující rodiče, kteří nemají jinou možnost, takže v reálu do ní chodilo doslova pár dětí.
|
libik | 142094 |
24.10.2021 11:02:29
Tak část kojenců matky od narození promořujou tím, že je k nadšení všech kolem berou do hospod, kostelů, zámků a taky na operu
Zajímalo by mě, jestli katastrofické ladění denního zpravodajství je záměr nebo jen zvyk |
neznámá | 91073 |
24.10.2021 11:01:38
Já si také myslím, že je to neustálou dezinfekcí, rouškama a izolací.
Děti jsou chytlavější, jak nejsou zvyklé vir více "mutuje"? NEvím, ale byla by velká náhoda, kdyby to s tím nesouviselo. Naše děti to také přinesly ze školy, marodíme už čtvrtý týden. Mimino dost hnusnou laringitidu, kdy nezabral kortikoidový čípek a otevřené oknu, nemohlo se nadechnou, už jsme měla vytočenou rychlou, naštěstí se nakonec nadechlo. Strašný a přitom je to vlastně rýma. |
Bouřka | 7675 |
24.10.2021 11:01:06
Půlko nevím, ale ty školky byly zavřené i kvůli karanténám. Dcera rozhodně strávila valnou část roku doma. Učitelky ve školce říkají, že na letošních předškolácích je hodně znát, že jsou pozadu. A jestli se to projevilo na schopnostech, tak proč ne i imunitě? Fakt je, že moje dcera, dosud zdravá jak řípa, letos furt tahá nějaké virózy a je věčně zahleněná. Těch virů rozhodně v populaci kolobalo míň, starší děti doma, většina roušky a respirátory, všude desinfekce, omezený pobyt ve školce to asi tolik nevytrhl. Prostě je znát, že urputná snaha omezit bacily, i když za dané situace pochopitelná, má své negativní dopady.
|
Blanče | 42184 |
24.10.2021 11:00:37
Se školkami nesouhlasím, jednu (dětskou skupinu) provozuju. Jednak jsme byli v podstatě zavření od října 2020 do ledna 2021 (karantény) a potom komplet od půlky února do května. A hlavně školka je první, kde se tyhle děti začínají promořovat - už rok a půl v podstatě nefungují mateřská centra, kroužky pro prťata, divadýlka plus se je spousta rodičů bála vzít na místa, kam dřív normálně chodili a kde je hodně lidí - a to včetně hromadné dopravy. Výsledek je ten, že aktuálně mám ve skupine nahlášených 11 dětí (máme kapacitu jen 12), v pondělí nebyl nikdo, v ůterý 4 děti, ve středu a čtvrtek dvě a v pátek jedno. Jsme v provozu čtvrtý rok, září a říjen jsou vždycky horší, ale tohle jsem ještě nezažila. Když jsem projížděla v pátek kolem "velké" školky, šli na procházku - mají třídy naplněné na doraz, tj. 22-24 dětí. V jedné skupince jich bylo 5 a v tédruhé tak osm.
|
Půlka psa | 24064 |
24.10.2021 10:46:04
Kdyby byla řeč o školních dětech, tak neřeknu nic, ale nepadá mě, jaký praktický vliv můžu mít opatření na kojence. A ani u těch školkových dětí moc velký nebude. Ty sice už byly minulou zimu a jaro už všechny na světě, ale školky byly zavřené jen krátce. Jinak jsou v provozu a roušky tam nenosí a nenosily, takže si tam mohou breberky zvesela předávat. Na rozdíl od škol a kroužků pro školní děti tam jsou opatření minimální.
|
Lada2 | 130679 |
24.10.2021 10:28:15
Jaký vliv na kojence mohla mít opatření?
|
žabka + 2 | 134022 |
24.10.2021 10:14:53
odkaz https://www.novinky.cz/domaci/clanek/deti-konci-s-respiracnimi-virozami-v-nemocnici-zvlast-ohrozeni-jsou-kojenci-40375824
|
žabka + 2 | 134022 |
24.10.2021 10:14:31
Čekala jsem kdy tu zadá někdo toto téma, ale evidentně to není covid, tak to nikoho nezajímá. Viz. odkaz na článek - i v mém okolí je velké množství malých dětí se závažnými respiračními problémy. Vlastně je to tu už tak vážné, že pokud jdete k lékaři se školkovým dítětem s nachlazením, okamžitě píše žádanku na rentgen plic, protože tu má velké množství dětí zápal plic. O kojencích co skončili na JIP, protože potřebují kyslík ani nemluvím. Nejsem doktor, ale fakt se bojím, že toto je jen důsledek všech těch nařízení a opatření, která se projevila na imunitě dětí. Jediné pozitivum je, že pediatři mají rozum a fungují! Za to opravdu dík
|
Evelyn1968,2děti | 6269 |
25.8.2021 22:57:45
Chování personálu mám v pořadí důležitosti hned po léčbě.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.