Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
kajaN | 28973 |
3.2.2019 10:36:00
Kat,
jo, to co píšeš teď zní logicky. Díky, že jsi svůj postoj vysvětlila. Já i chápu jak to myslíš, taky jsem jiná a spoustu věcí bych řešila jinak než Lenka...ale na druhou stranu si uvědomuju, že každá jsme jiná, každá máme jiné podmínky a nejde všechno tak jednoduše hodnotit. Důležitý podle mě teď je, aby Lenka začala myslet na sebe a dala do kupy sebe. Pak se může "odpíchnout" dál. |
LenkaVa | 28901 |
3.2.2019 8:37:16
Kat díky.
26 let ....... tolik k partnerovi. Není k prdu, podle mne je jen zmatený a trochu soc.plochý ............ já zase až moc empatická a asi přecitlivělá. |
K_at | 121378 |
3.2.2019 8:06:59
Ale tohle jsou vsechno veci, ktery se asi daji resit. A neni vsem dnum konec. Velkou roli hraje to, jak k Lence pristupuje partner - pripadny tmelic rodiny. Ten ma asi hlavu v pisku a dela, ze NIC? A jak Lenka komunikuje o svem stavu s rodinou - trochu si myslim, ze dela hrdinku a ze se az tak nic nedeje. Coz muze byt dost kontraproduktivni. Takze Lenko - preju, at je lip. A mnoho veci mas ty ve svych rukou. A taky - proc byt s chlapem, kterej ti je k prdu?
|
K_at | 121378 |
3.2.2019 8:02:15
Kajo, neodsuzuju. Ani omylem. A ani postoj "muzu si za to sama" neni na miste. A logicky, ja NEVIM co se u Lenky deje. Mam jen hrozne dlouho pocit, ze ..... Muj dojem je, ze Lenka na sebe dlouhodobe kasle a obetuhe se. O extremnich podminkach ani nemluvim. A mozna, ze deti proste chteji a chtely mamu, ktera je sama pro sebe dulezita. Ja vim, jak se jako nactileta prozivala mamciny potize. Chtela jsem, aby za sebe bojovala, ab, NECO delala, resila. A mela jsem vztek, zlost.
|
LenkaVa | 28901 |
3.2.2019 7:43:28
Ahoj.
Kájo, dík. Jo, je to pravda, můžu si za to sama.Jen mne prostě opustili síly to řešit ..... |
kajaN | 28973 |
2.2.2019 20:31:17
Kat,
asi to nemyslíš zle, ale máš pocit, že tohle v tuhle chvíli Lence pomůže? Myslím, že každý děláme chyby a myslím, že i Lenka dobře ví, kde jsou její slabiny. Ale je lehký odsoudit někoho, jehož život nežiješ....a zvlášť ve chvíli, kdy je ten člověk dole... |
LenkaVa | 28901 |
1.2.2019 16:38:07
Ahoj.
Jani, tak to je super. Hlavně, aby to vydrželo. Snad už se nic podobného nebude opakovat. |
Jáňa+tři sluníčka | 29413 |
1.2.2019 14:21:15
ahoj Lidko, no náš "malej" bude mít v květnu sedm, takže jo, už je dost starej(i když tedy asi ne dost velkej ) na ZŠ.
Vysvědčení u nás na pohodu, prcek samý jedničky a gymnazistka to má o dost pestřejší, tu škálu. Ale zase to není tak, že by měla problém tím gymplem projít, takže to také nechávám na ní a její iniciativě. Ze snů o vyznamenání na SŠ mne dokonale vyléčila už v prvním ročníku, tak s tím ve třetím nebudu začínat, bylo by to trestuhodné plýtvání energií. Vzhledem k tomu, že je třeba dovychovat i třetí kousek a nervy už nejsou to, co za mlada, šetřím se, kde se dá! Mimochodem se mi včera ozvala psycholožka ze školy, pracuje prý se třídou i s jednotlivci, obě s pí. uč. situaci monitorují a momentálně se jim zdá, že je na bojišti klid zbraní. Tak jsem jí potvrdila, že máme doma podobné zprávy od syna, nicméně zůstáváme ve střehu. |
LenkaVa | 28901 |
1.2.2019 6:56:39
Ahoj.
Lidko nežádala. Já nejsem na FC aktivní, jen monitoruji Andulu, takže na to nereaguj. Jak dopadl kluk na vysvědčení nevím, nešel tam. Kat, ano, máma na baterky. Pilíř se zhroutil a to mne právě jen utvrzuje v tom, že by bylo nejlepší postavit nový. Věř tomu, že kdybych měla sílu a prostředky to nějak ukončit, tak to udělám. Hezky se to říká, ale ........... roky jsem to táhla, snažila se a teď mi prostě došly síly a čekala jsem, že mne někdo podrží .......... asi ne, no. Jo, jasně, je to moje chyba. Vím, jak to myslíš, ale momentálně to nedokáži a možná ani nechci. |
K_at | 121378 |
1.2.2019 6:00:16
Lenko, sorry, tem detem se uz dlouho sype mama - jejich opora, jeji pilir. A to asi dost vazne, a ty se divis, ze nefungujou? Jako fakt? Navic bydli/bydlely tam, kde bydlite, a otec zrejme taky je na baterky. Takze nefunguje tez. Mama dela vse a pomalu se nici. Ok. Mozna ze bych se zamyslela i nad timhle. Nicmene bych ti velmi prala, aby se ti udelalo lip, ale nevim, zda teda pro to neco delas, nebo odmitas. Netusim.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.