Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
lipoo | 47870 |
1.2.2019 0:05:23
Jo a proč píšu....tak jsem si na vás vzpomněla-Leni,ty jsi mě žádala teĎ zase o přátelství?Máš nějaký jiný účet?Nebo to je nějaký "fake"?
|
lipoo | 47870 |
1.2.2019 0:04:38
No jako děcka -sorry!!!Já na vás úplně zapomínám!!Teda na vás né,ale kuknout na rodinku...nevím proč...no vím,jak se tu moc toho nedělo-jako každý den nějaký pokec,tak pak prostě zapomenu..jak to nedělám pravidelně,tak konec...alzhaimer hadra!
Ale že jsem tu nebyla ani na vánoce???!!!Nechápu! Takže pardooon,přeji dodatečně veselé vánoce :-D -my máme ještě stromek,ještě jsem ho uhájila...sic můj říkal,že do dalších Vánoc určitě nevydrží.... Jani-to je "malej" už tak velkej??že už chodí do školy??? :-o Káji-tobě gratuluji k omezení pc...já jsem tu spíš víc jak míň. Je pravda,že v prosinci bylo mega moc focení-tak nějak nebylo moc času,ještě vánoce do toho-ale bylo to skvělé,všechno. Leni-to je mi líto,že máš psychiku v háji. :-( ...neuvažuješ o antidepresivech?A jak ti dopadla ta rezonance? A jak jste dopadli na vysvědčení? Bruni-Danek byl přesně takový,jak píšeš...všechno "uměl",nic neměl...vzládala jsem dozorovat tak do sedmé třídy-ani né....pak už jsem si šetřila nervy.Pak jsem trochu tlačila v osmičce,kde to šlo na příjmačky-ale jakože jen tlačila,ať se učí-nekontrolovala jsem ho a nepřezkušovala :-D .....teď,když jsem mu říkala,proč se nenechal vyvolat,že nemusel mít trojku na výzo,tak mě ještě sprdne,ať se uklidním,co řeším jakýsi známky. ....fakt už se nestarám,nestojí to za ty nervy.A Jestli bude mít dvojku nebo trojku-pokud je to jedno jemu,já už to neřeším. |
LenkaVa | 28901 |
26.1.2019 7:14:20
Ahoj Bruni.
Určitě to děláte jak nejlépe umíte a vyplatí se to. Ne každému docvakne, že škola je hlavně jeho zodpovědnost. My jsme to vzali za ten druhý konec a dopadlo to katastroficky. Funguje jen Lucinka. Ti dva jsou ztracení ........ Vydrž. Tady zase sněží. Už je to otravné. Doma máme dost velkou zimu, ale hlavně vlhko a už chci, aby bylo teplo a hlavně sluníčko. Ještě si ale bohužel počkám. |
Brunhilda | 29897 |
23.1.2019 20:43:51
Jo a Jani, držím palce, ať to ve škole co nejdřív a jednou provždy vyřešíte. Kdybys měla čas, napiš mi prosím do mailu podrobnosti. Jedna moje kamarádka taky řeší šikanu, ale tam je to takový zamotaný, protože ten, kdo byl označený za agresora, je její syn. On asi nebude žádný andílek, nicméně postup školy byl zvláštní. Z mýho pohledu to šetření bylo neprofesionální, a tak bych ráda věděla, jak to probíhá jinde.
|
Brunhilda | 29897 |
23.1.2019 20:41:23
Ahoj holky,
já se tedy snažím ten čas taky co nejlépe využít a asi na sobě taky pociťuju, že stárnu a že to tak nějak všechno rychle utíká.. Čtu taky víc než dřív, i když ne tolik, kolik bych chtěla. Práce je dost, stále se něco řeší a papírování je zbytečně moc. Dost času teď taky věnuju našemu nejmladšímu. Myslela jsem, že s nástupem na druhý stupeň, novými učitelkami, novým kolektivem a tím vlastně novým začátkem se nějak srovná, ale známky se zatím stále zhoršují, vůbec neví, co se ve škole děje, všechno zapomíná, a tak teď potřebuje každodenní dohled. Tvrdí, že nic do školy není, pak zjistím, že ano.., tvrdí, že všechno umí, tak ho zkouším a zjistím, že nic neví.. Zatím jsme nenašli úplně nejvhodnější cestu, jak by to mohlo co nejlépe fungovat a kolikrát se diskuzí s ním zabije zbytečně moc času. Nevím, jestli k tomu přistupujeme dobře, ale nechci to mít jako jsem to měla doma, kde prostě rodiče rozkázali a basta.. Chtěla bych, aby byla zodpovědnost posunutá na něm, ale nějak se nedaří. Vím, že to jsou drobný starosti, zatím to trvá rok a kdoví, co bude dál :-D.. Jinak se máme dobře, v práci je letos několik nových lidí a jsou moc fajn, takže si toho kolektivu vážím. Té části kolegů, která mi přijde, že by tu práci neměla dělat, si nevšímám a je mi hezky . Leni, ještě že máš aspoň ty chlupáče . Přeju, ať je líp. Jani, jak dlouho bude ještě V. v Anglii? Kájo, co ty a práce? Lepší? Lidka asi fotí a upravuje a Delete, ta už se tu dlouho neukázala.. Je fakt, že nebýt Lenky, už nám to tu asi úplně zaniklo. |
LenkaVa | 28901 |
20.1.2019 18:37:34
Také chci být psem u nás doma ........
Jo, je to jediná moje radost. Snad to se školou vyřešíte ...... hlavně vytrvat. |
Jáňa+tři sluníčka | 29413 |
20.1.2019 14:19:36
spolupracující škola... no my tu školu právě docela pečlivě vybíraly, aby byla výborná učitelka a vedení školy vstřícné. Měnily jsme malému načas i bydliště, aby se ta vybraná škola stala naší spádovou. S učitelkou jsme měly fakt šťastnou ruku a ředitelku nám doporučili hned z několika stran, školní psycholožka má taky skvělé reference odjinud(v naší škole je krátce), kde velmi účinně pomohla vyřešit podobnou situaci, jako je teď u nás. Byla jsem poučena od Delete, jak máme postupovat, jaké písemné zápisy ze schůzek požadovat a zatím to vypadá, že škola postupuje přesně tak, jak by měla.
|
Jáňa+tři sluníčka | 29413 |
20.1.2019 14:14:56
Leni, to je mi moc líto , ale je fajn, že alespoň někdo a něco ti dělá v době, kdy se cítíš mizerně, radost, i kdyby to měli být jen ti pesani. My máme čubinku půl roku a jsme z ní nadšení celá rodina, byl to ten poslední člen, který nám tu chyběl. Je to úžasnej mazel, až se příště narodím, chci být psem u nás doma!
Kájo, jsi fakt dobrá, že zvládáš omezit PC, já se zatím jen odhodlávám, realizace je asi ještě daleko. |
LenkaVa | 28901 |
20.1.2019 10:24:43
Spolupracující škola je SUPER.
Když jsem já něco podobného řešila, tak jedinná odpověď školy byla, že to přeci není možné. Neřešili nic. Mezi řádky mi družinářka řekla, že tatínek daného chlapce je významný sponzor školy a dědeček významný bývalý funkcionář ......... |
LenkaVa | 28901 |
20.1.2019 10:21:30
Kájo, tak to jsi dobrá.
Hlavně, že to v práci zvládáš a všechno je v pohodě. Jsi šikula. Jani, já jsem totálně v prdeli. Bohužel ne zdravotně, ale psychicky. Nějak už poslední dobouz nevidím to světlo na konci tunelu a ruka končící mým ramenem je už nějak příliš krátká a cizí v mém okolí není. Kdybych neměla ty psy, tak to prostě nedám a končím. Doma už se mi to bohužel zhroutilo dávno a o Andule ani nemluvím. Ale ono to nějak dopadne. Třeba se časem něco objeví a nebo taky ne a budu mít konečně klid. Přežívám z hodiny na hodinu. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.