Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
kajaN | 28973 |
19.1.2019 19:58:46
Ahoj holky,
Leni, no u mě to asi není o nestíhání, ale sama jsem si dala trošku předsevzetí, že nebudu trávit tolik času na PC. Takže poslední dobou jsem se dost vrátila ke čtení knížek a docela se mi to líbí. Jak jsem změnila práci, tak odpoledne odpadlo kontrolování pracovních emailů a řešení věcí do práce, tak naopak, mně jinak volný čas přibyl.Ale nějak vnitřně se snažím ten čas využívat jinak. Asi stárnu, no Jani, tak to teda máte docela blbý starosti. Aspoň, že vám to M. řekl a že se s tím začne hned dělat něco v začátku. Snad to škola bude dobře řešit a pohlídá to. Musí to být pro M. těžký. Tak držím pěsti, aby se to co nejdříve a nejlépe vyřešilo |
Jáňa+tři sluníčka | 29413 |
19.1.2019 19:28:31
Leni, diky. Vypada to, ze skola spolupracuje dobre, nastesti.Jak je u vas?
|
LenkaVa | 28901 |
18.1.2019 18:53:32
Ahoj Jani.
Tak to zní fakt děsivě. Chudák. Vůbec nechápu, co ty děti k tomu vede. Snad budete mít štěstí a škola to bude chtít řešit. Hodně štěstí. |
18.1.2019 16:32:03
ahoj Leni,
já sice blbnu s uzávěrkou, ale momentálně si od ní čistím hlavu, tak nakukuji. Jak se ti vede v novém roce? U nás vcelku nic moc nového, V. je v Anglii, byla tu na Vánoce a přiletí zase na jarňáky, v druhé půlce února. My ale zrovna vyrážíme na hory, tak snad se k nám přidá alespoň na nějaký den, zbytek chce věnovat bakalářce. K. je v pohodě, dokonce to vypadá na mírné zlepšení vysvědčení, ťuk,ťuk. M. co se týče učení super, jen jsem teď na schůzkách bohužel byla nucena řešit něco jako šikanu , no ne že by se to nedalo čekat, ten kluk na něj útočil už předloni ve školce(do předškoláků spolu naštěstí nechodili), problém je, že váží dvojnásobek toho co Maty a měří asi o 25 cm víc, takže síly bohužel velmi nevyrovnané. Navíc se spojil ještě s dalším klukem, sice prckem, ale velmi výbojným, který rychle pochopil, že pod záštitou toho velkého kluka si může beztrestně bouchnout i do toho, na koho by si sám netroufal. Dokonce prý o těch přestávkách jeden hlídá u dveří, jestli pí. uč. nejde a další se "baví" strkáním, boucháním a kopáním... no máme za sebou schůzku s pí. uč. a rodiči obou "násilníků", oslovily jsme s pí. uč. školní psycholožku a koncem ledna má první sezení s celou třídou, mimoto i samostatně s jednotlivými aktéry, tak snad bude dobře. Když z M.vypadlo cestou autem z víkendu že "nejlepší je zůstat ležet,dát si kolena před obličej a počkat, až Honzík doběhne pro pomoc" myslela jsem, že se přeskočím vzteky. On nikdy nechce, abychom za něj něco řešily(je sám před sebou chlapák), ale tentokrát na otázku "tak co s tím budeme dělat?" odpověděl " tak třeba na třídních schůzkách?!..." no mazec. |
LenkaVa | 28901 |
16.1.2019 8:13:17
Ahoj.
Tady je to horší než v létě. To fakt nikdo nestíháte ........ Asi se začnu považovat za flákače. |
Brunhilda | 29897 |
1.1.2019 23:35:39
Ahoj holky!
Přeji všem do nového roku hlavně zdraví a žádné starosti! |
LenkaVa | 28901 |
28.12.2018 9:30:13
Jani díky.
Snad. Musím si hlavně uklidnit mozek, pak to snad půjde ........ |
27.12.2018 15:01:30
Urcite, Leni!👍 Devcata i ja vam vsem preji vse nejlepsi a hodne zdravi pro rok 2019 i mnoho dalsich let Vam i vasim rodinam!
|
LenkaVa | 28901 |
26.12.2018 7:14:55
Ahoj.
Jani díky. Jde to. Potřebovala bych trochu přibrat a jíst, ale jinak v pohodě. Snažím se. Psychicky ovšem jak kdy. Třeba ten 2019 bude lepší. |
kajaN | 28973 |
25.12.2018 22:35:40
Ahoj holky,i já všem přeju zdravi, klídek a pohodu nejen o svátcích,ale celý příští rok.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.