Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Nana*81 | 55322 |
22.2.2012 17:52:44
Dostaly se ke mně bližší informace o TPO a shledávám to děsivým, šokujícím, proslulý dokument Mámo, táto obejmi mne jsem nebyla schopná dokoukat, je to otřesný zážitek, považuju to za mučení (oběti TPO o tom mluví jako o "znásil"novačkách" a napadlo mne se zeptat, zda to nějak chápu špatně nebo jak se dá mačkání dítěte do vyčerpání nějak přijatelně vysvětlit.. Šokují mne výroky zastánců, že dítě s psychickou poruchou nemá svobodnou vůli a musíme rozhodovat za něj, je mi divné házet vinu za autismus a odcizení s dítětem na matku a její narušený vztah k dítěti, je mi divné mluvit o lásce jako o něčem, co se musí násilně implantovat do dítěte. V neposlední řadě mě zklamalo, že metody se zastává (a to její podoby ve výše zmíněném dokumentu) Michaela Mrowetz.
Co se to děje? Přijde mi to jako ten blud od Fugnerové (Naše dítě) ale horší. Divné je jak je to propojené s katolíky. Neboi to má tak výrazné pozitivní výsledky, že tyhle etické problémy (láska z vynucení) lze pominout? Díky za názory, mně to připadá smutný |
Tin.Tiny | 123059 |
6.11.2011 11:59:40
Doporučují skvělou terapeutku, paní Lenku Majerovou z Horních Počernic!
|
maaf | 104645 |
14.9.2011 20:58:26
Prekopovou ráda nemám, ani TPO. Když se mi děti vztekají a fakt to žádné kliďasky nejsou, tak jen koriguju sílu řevu (ve stylu, když řveš, není Ti rozumět, řvaním to líp nepochopím, pojď se domluvit v bez řvaní). Nebo prostě odcházím a vyzvu je, ať to přijdou řešit, až nebudou řvát. Občas přijdou hned, někdy chvíli řvou, občas jdou řvát blíž ke mně. Pokaždý to končí tím, že se chtějí pomazlit. Jsou jim 6,5 a 4 roky a občas jsem to spíš já, kdo má problém je obejmout po takovém více či méně šíleném výstupu. Vždycky to ale udělám a tím to ukončíme. Takže asi máme taky svým způsobem TPO. Ale jen ve fázi, kdy se zase chceme obě strany dobrovolně spojit. V životě by mě nenapadlo k nim přiskočit a objímat je při záchvatu. Kdyby to udělal někdo mě, tak se ho chci zbavit za každou cenu.
|
withep | 93862 |
14.9.2011 14:49:23
Tím chci říct, že to, že dítě nejí, má různé průvodní příznaky. Můžou to být trávící problémy, a může to být krmící tatínek s deštníkem na žebříku.
|
withep | 93862 |
14.9.2011 14:43:59
Ona i ta organická příčina může být primární. Ale tady se pořád dokola předpokládá, že příčina se nezjistí a rovnou se na každý problém nasadí TPO, z toho se vyvodí, že TPO je špatná.
|
withep | 93862 |
14.9.2011 14:42:00
Nic takového netvrdím.
|
*Niki* | 19980 |
14.9.2011 14:39:37
Loro, to si tak úplně nemyslím, i ta organická příčina je dle mě až jeden z důsledků řetězce, který začíná spíše v psychice, než fyzickém těle. Ale to je jen můj osobní postoj a názor.
|
Pollyenka | 97098 |
14.9.2011 14:37:22
Copak autistu lze vyléčit? A ještě takhle?Tedy jsem naprostý laik,ale tohle snad ne.Používat TPO na vyléčení autisty, pokud je paní Prekopová takový renomovaný dětský psycholog, pak by měla vědět, že jsou věci, které vyléčit nejdou.
|
Hilly. | 103234 |
14.9.2011 14:16:51
Názory Jiřiny Prekopové jsou mi blízké, ale její metoda TPO se mi jeví podivná, něco jako vymýtání ďábla.Vůbec nevím co si o tom myslet, ale šmahem bych si to odsoudit netroufla.
|
arsiela, | 59672 |
14.9.2011 12:58:42
Budulínci,já se na její přednášku dostala náhodou,jela jsem na přednášku ohledně vojtovky,přednášela paní z Německa a měla tam s sebou i p.Prekop.Jo máš pravdu,jako naprostý laik,ktrý o té metodě nic neví mě to nadchlo.Myslím to jak mluvila.Jenže pak jsem se dostala k nějakým knížkám a k dalším info a bylo po nadšení.Za mě prostě fakt ne.A už vůbec ne jako léčba autismu.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.