Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Elli a Sabinka 19.8.05 | 28201 |
Re: ahoj30.9.2008 9:59:00
Jo jo, školu mám za sebou, Sabi si to užívala u našich, i když jednu chvíli plakala, jak mi volaly, tak mi to bylo moooc líto.
Včera jsem nakonec k zubaři nešla, páč mě zub přestal bolet, ale stejně mě to čeká, jsme objednaní za 10 dnů. Ale stihla jsem ortopedii s tou mojí rukou, jak mě od léta bolí, no jasně je to přetížené, dostala jsem obstřik a mám si koupit nějakou pásku, prý je ta léčba na dlouho, no potěš. A jen jsem dorazila domů, tak jsem místo šetření se a chlazení ruky šla vybalovat tunu tašek (docela jsem po večerech utrácela), vytírat a uklízet. Jinak tedy nás ve škole vší silou straší strašák jménem bakalářská práce a já jsem se k tomu ještě vůbec nedostala a pak státnice!, to ale musím ještě před tím zvládnout zkoušky a zápočty v zimním a pak letním semestru, no super vyhlídky |
dib (matěj 21.8.05) | 34252 |
Re: ahoj30.9.2008 8:48:24
zdravím jane, mapi, a fšecky občasné nakukovatele!
co elli, přežilas další kolo školy?? a co sauny, jak to jde? jani, tvoja práce zní jakože fakt dobré. to ti přeju.. a co udělat eště někdy na podzim srazík? někdy v sobotu neděli třeba?? |
Jane + Viktorie 26.8. | 38000 |
Re: ahoj29.9.2008 13:16:05
Jdu se taky ukázat Team building jsem přežila, přijeli jsme v sobotu dopoledne. Byla sranda, i když jsem byla tak celkově unavená, že jsem odpadla jako první vždy už kolem půlnoci ... ostatní ještě pařili, někdy i do rána.
Bylo sice větrno a zamračeno, pak se to celkem ustálilo, i sluníčko jsme měli. Bohužel (a nejsem sama) se do nás pustili nějací chřipkoví bacilové, takže teď tu v práci smrkám a držím se silou vůle, hlava mi třeští, svaly bolí, není mi 2x super. Vik má taky ještě pořád nějakou tu rýmu a Renému se k nachlazení přidal i zánět zubů. Ve čtvrtek jdu s Vik na 3-letou prohlídku, tak to musím vydržet. |
mapina+3 kluci(01,05,11) | 29057 |
Re: ahoj28.9.2008 20:06:42
Ahojky, zdravím po krásném slunném víkendu- my byli včera s babičkou a klukama v Praze v divadýlku na pohádce a dneska jsme sportovali- teda kluci běhali, Vojta skončil 2., tak je rád, že má medaily a diplom.
Jinak se máme dobře. Mějte se |
Šárka, Anička 30.8.05 | 39525 |
Re: ahoj27.9.2008 23:58:05
Taky ahoj všichni!
Ratu, ty brďo, tak Filípek je zamilovaný. Jsem si tak nedávno říkala, že budu strašně trojčit, když se Andulka bude vdávat Jsem jí ráno rozespalou předávala ze své náruče do píučitelkovské a Andulka šla ochotně a normálně se mazlila s píuč stjně jako se mnou.... No nic, nevím, kdo je z nás dvou větší závislák, že áno. Jani, gratulkuju k práci! A dál už zase nevím nic. Taky jsem nějaká ukolotočovaná, už ať mám tu atestaci z krku a jenom si chodím do práce a zase dom. Papapapapá brou noc. Zítra jdem pouštět draka, co jsme dneska vyrobili, se na to všichni těšíme Jo, Libuš, neboj, uvidíš že jako mamka od rodiny nukleárku oceníš velice! Si nedovedu představit to psycho, že na mě čeká dítě ve školce a já pro něho prostě nemůžu odejít, páč ke konci prac. doby přišly 2 příjmy a já je prostě musím ošetřit a jít dom třeba v 6 večer.... nebo i později.... Zlatá nukleárka! |
Jana (Lukáš 6/03,Martin 8/05) | 33354 |
Re: ahoj27.9.2008 23:44:24
AHoj Deni a vsichni :-D...
... takze - praci mam domluvenou od uterka do patku po 4 hodiny (od 8 do 12 - kluky rano vodi do skolky tatinek), cesta vsehovsudy 30 min (i s prestupem na metro, kancelar blizko u metra)... napln prace klasika - ucto, administrativa... co taky jineho... sef mily, sympaticky, ukecany... nakonec jsme se domluvili, ze budu delat na zivnostensky list - je to pro oba snazsi. V kanclu jsem bud sama nebo je tam se mnou sef... ... a ty 4 hodiny utecou strasne rychle a pak normos kolotoc - do skolky pro Martina (po 4 hod, abych neprisla o rodicak), chvilku doma dachnout, pak pro Lukase (uz jim zacali krouzky), nakup, prochajda a uz je vecer... ... prvni den jsem si ve 20,30 dala sklenicku vinka a ve 21,30 spala (normos chodim tak kolem pulnoci...) :-DDD... takze shrnuti: klukum se ve skolce libi, mne v praci taky, jeste aby se to nejak utraslo a bude... ale jo, jsem spokojena... Dnes jsme vyuzili slunicko a byli na kolech - najeli jsme asi 20 km, ale docela to citim :-(. Zitra dopoledne ma tatinek nejakou praci, tak jedeme s kamaradkou na vystavu rybicek do botanicke zahrady. Odpo bude T. hlidat a ja jdu ulovit neco na sebe do prace (mam vhodne akorat 1 kalhoty a par svetriku... a taky mi chybi boty - ty moje "piskove" krusky opravdu neeeee... :-D)... |
ratunka | 32460 |
jééééééééééééééé:-)27.9.2008 20:30:30
to byla paráda, což???
Zase bychom měli něco hromadně spáchat!!! Jinač zdravím, nakukuju, než pudu usnout k TV Stejně jako všude u nás probíhá školkování, rýmování, pracovní proces. Nějak to nezvládám, asi sem po dvou dětech fakt vymělkla,a le naši ležící uživatelé mě první 3 týdny strašili i denodenně ve snu:-(Naštěstí jsme byli minulý víkend na velice pohádkové svatbě, v pohádkovém srubovém hotčelu, nějak se to protáhlo, brali se majitelé, takže jsme nakonec zůstali až do pondělka a parádně jsem zrelaxovala, přišla an jiné myšlenky, hodila všechom domácnostně-pracovní kolotoč za hlavu a je to lepší. Jinak jsem přislíbila, žýe půjdu pracovat ke kamarádce, na její místo, asi od března či února... ... no celkově si ve všem polepším,a le je to špičkové pracoviště, kde se velmi dbá na dalšísebevzdělávání a samostudium, sákryš, tři týdny jsem kvůli tomu váhala, než sem kývla, ale co už... nejsem tak satrá, abych se nemohla učit nové věci...snad tedy)) co Sauny???ty taky válčíš, odhodhlala ses, proti studiu je to snad brnkačka(a tím tedy obdivuju i ostatní studující samozřejmě). Jinak co se týká školky, Julka je naprosto spokojená, má sice protivnou učitelku, se kterou poslední dva roky válčil Filípek a hlavně já, ale Juli je velmi prostořeká a splachovací, staví děti do latě a učitelku má na párku, což navíc vtipně a velmi dospělácky komentuje, takže píčelka jen lapá po dechu a nevychází z úivu filípek je předškolák, do školy se netěší a minulý týden mi svěřil, že se zamiloval do Lexinky...prý na ni myslí více a častěji než na mě...:-((no jo, no.. ))) To byl vyčerpávající raport od nás, zase nakuknu, přeju všem, aby všední dny byly barevné a děti zdravé jak řípy, papate |
Re: ahojky27.9.2008 20:11:34
znovu (mozna se zadari):
|
ahojky27.9.2008 20:10:11
Deni,
vecer napisu vic (dnes uz opravdu). Pred chvili jsme se vratili z kol a jdeme ulozit hadata, uz jsou z nich protivky... ... jenom jedna vzpominkova - v pondeli to totiz bude rok, co jsme se srazili na Baldovci (Lubko, diky, diky...) |
dib (matěj 21.8.05) | 34252 |
Re: ahoj27.9.2008 14:10:11
zdravím libu a pavlýska, aj když už tu asi zas dlouho nebudou..
a čekáááááám na zprávy, jani :-D co děláš, kde děláš, jak to jde a tak dál |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.