| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 128269  [Dalších 128119 >>]
Šárka, Anička 30.8.05 39525

Re: MARODI

19.9.2008 13:45:56
želvi, kam jedete na dovču? Doufám, že stany jste už v tuto dobu zabalili :-)

19.9.2008 13:39:46
Libuš, hoooj! Ty brďo, nastupuješ na nukleárku? Já myslela, že chceš dělat gynekologii. Na nukleárce jsem dělala několik let, mám i atestaci. A na kterou nukleárku nastupuješ? Mě to jenom tak trochu zajímá, mám z toho oboru spoustu známých, naše celorepublikové kongresy byly dycky nezapomenutelným zážitkem :-) U nás v Ově jsme ale i sloužili noční. Tak ať se Ti tam líbí, tfuj, tfuj! I když na plivání je asi trochu brzy, ještě jsi doma.
Libuse, Meggie 05,Sophie 02/07 64327

19.9.2008 13:21:26
Ahoj všici po dlouhé době,
Tak jsme se pořádně zabydleli tady v ČR, Emiráty mi moc chybí, hlavně to teplíčko, no neměla jsem tak remcat a mohli jsme tam ještě rok pobýt, no teď už je pozdě bycha honit.
Do práce nastupuju 1.11. na oddělení nukleární medicíny, takže žádné služby a noční. Meg chodí do školky a moc se jí tam líbí, samo že první týden prořvala, ale teď se tam moc těší. Ještě se tam bude muset naučit spát, ale to snad už zvládnem.
Sophie je 20 měsíců a tak sháníme chůvu. Je dnu paní mám vyhlídnutou, je to profík chůva, ale už je jí 57 a tak nevim, jak to bude zvládat. Vypadá o 10 let starší a nadáva na boleti zad, tak nevim. Ostatní jsou buď na mateřský, což je blbý nebo by chtěli dělat legálně a to by nás vyšlo moc draho. No snad to nějak dopadne a já půjdu do práce s klidem v srdci, že jsou obě holky v pohodě. JInak první školkový marodění máme za sebou, asi se máme ještě letos na co těšit...
Jináč se mějte všechy moooc hezky a já snad častěji nakouknu.
Želvik 52389

19.9.2008 13:12:20
Ahoj holky, tak koukám, že tady je řeč o práci, držím všem palce, ~s~

U nás dobré, byli jsme u našich, teď jen peru, věším, žehlím, uklízím atd. a v pondělí razíme teprve na dovču, nikde k moři to teda není ;), ale těšíme se

Dneska mám takovou chuť na řízek, že ho prostě musím mít, masíno nachystané, čekám, až kluci usnou a jdu na to jupíííííí~j~

19.9.2008 12:14:47
Dib, není to úplně jedno, kolik hodin denně pracuješ? Hlavně, že Ti nakonec sedí součet hodin v měsíci na daný typ úvazku, ne?? U nás v nemocce to tak teda bylo. Běžně jsme pracovali třeba 2 dny více, pak jeden den vůbec a tak. Jenom se ten den, kdy jsme nešli do práce, musel napsat do výkazu jako náhradní volné, ne jako volný den. Když seděl na konci měsíce počet odpracovaných hodin, bylo to naprosto v poho.
A ftip dobrý :-) Fakt to tak vyznělo :-))) Jsem to jako myslela tak, že se mi do hlavy vrátila bez problémů ta doktorka, kterou jsem tam pracně před mateřskou soukala 15 let :-D
dib (matěj 21.8.05) 34252

19.9.2008 0:43:35
hehm, šárko, ty to píšeš, jakoby to mohl dělat kdokoliv :-D
(ftip!!)

jinak mi do smíchu není, neb su na tom úplně stejně jako sylvie. deset dní před nástupem mi volají, že nastaly jakési problémy - byrokrati zatracení, nejdřív mi to povolí, a pak zjistí, že nemají žádný papír, který by jim přesně popisoval, jak mi při tom speciálním úvazku (některé dny pracuju osm hodin, jiné vůbec) mají počítat dovolenou a kdesicosi. a jak dlouho bude trvat, bež si někdo z nich nějak dovolí vyložit zákon, čert ví. jestli vůbec bude mít odvahu.
tak ZAS nevím.

18.9.2008 23:07:09
Sylvi :-) Uklizené hračky před obědem :-) A kdykoli jindy taky :-)
A naprosto s Tebou souhlasím! Jsem byla taky vystreslá, že budu po 3,5 letech doma naprostý dement a.. Oblíkla jsem mundůr, hodila fonendoskop na krk a okamžitě z matky přepla na doktorku. Naštěstí choroby, typy pacošků, fonenďák a tonometr jsou furt stejné, ostatní díry v mé hlavě zalepil úžasný software natřískaný novými léky, lékovými interakcemi, odkazy na odborné weby, prostě vším. Díky, díky svému šéfovi za něj....
jinak brou, brou noc
Sylvie 664

18.9.2008 22:59:31
Jéje, marodům přeji brzké uzdravení :o(

Já dneska byla s Hynkem na tříleté prohlídce - 13 kg a 93 cm, vidí a slyší dobře, barvičky zná, písničku ani básničku naopak nezná ani jednu... :o/

Do školky chodí, je ve třídě s Lady, zatím je spokojený. Nešťastný byl akorát jednou a to jsme s učitelkou hned vyřešily - ona po něm před obědem chtěla, aby si uklidil hračky, se kterými si hrál Si teda dovolila hodně

Takhle se mi schovává do skříňky, abych ho tam ještě nechala:

Do práce jsem nastoupila - nenastoupila. Nějak došlo k šumům na vedení (teda jako na personálním, ne elektrickém :o)) a můj nástup se odkládá ASI na listopad. No, zatím jsem si třikrát došla do práce jen tak "na zkoušku", připadám si po osmi letech doma jako naprostej debil. Dobrá zpráva je ta, že jak jsem v práci, tak se mi naprosto přesně vybavuje, co a jak jsme kdysi dělali. Špatná zpráva je ta, že dneska se to dělá úplně jinak

No nic. Přeji hezký večer :o)
Cvrcek1, Martin12/02,Elí08/05 77104

MARODI

18.9.2008 18:35:07
Koukám, že marodů je dost...nám se to taky nevyhnulo. Martínka bolí pindík - mažeme framykoinem a koupeme v řepíku, Eliška dneska vstávala s teplotou...Doufám, že to bude do pondělka OK.

Vůbec vás nestíhám dočítat - škoda, docela mi to chybí...tak si třeba zítra najdu chvilku, když budu s dětmi na OČR...;)
Elli a Sabinka 19.8.05 28201

Re: .

17.9.2008 22:13:45
A já nejsem schopná už celý měsíc Sabinu změřit, pořád na to zapomenu Rv

Třídila jsem šuplík s lékama, tak jsem vytřídila tašku prošlých :-(, odnesu do lékárny k likvidaci. Lepší je, když je člověk nepotřebuje, ale zase proč je SB od doktorů bere, když je nemá v úmyslu brát a zadarmo tedy nejsou!

Včera jsme se vypravily na to doporučené cvičení dětí a když jsme tam dorazily, tak tam zrovna čekali rodiče na vyzvednutí dítek, ono to začínalo o hodinu dřív, sakra, to byla Sabi zklamaná :-©

Naše noc nestála za nic, už od večera pořád brečela, jak jí nešlo dýchat a tak to bylo až do rána, ach jo, jsem se vůbec nevyspala :-(
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 128269  [Dalších 128119 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.