| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 128269  [Dalších 128099 >>]
Elli a Sabinka 19.8.05 28201

Re: .

16.9.2008 14:25:37
Holky, na jednu stranu radost ve školce, na druhou starosti. My dnes jdeme na návštěvu a pak jedeme zkusit cvičení do sousední vesnice, aby Sabi něco dělala. Nemluvě o tom, že musí ven, včera jsme nebyly, bal tady maras. Přesto se dnes vzbudila s rýmou... takže jak vidíte, ani dítě nemusí do školky, ani nemusí ven a stejně jí má a to doposud marodila strašně málo...to jen pro ty, co si třeba říkají, že je to z tý školky. To asi jo, tam je pravděpodobnost větší, ale ani doma je to nemusí obejít.

Jinak tedy Hani dovču závidím (a přeju), my už se asi nikam nedostaneme :-( Kde je ještě teplo, tak se musí letět a to SB ani za nic Rv
Šárka, Anička 30.8.05 39525

16.9.2008 14:18:32
Dib, kruci, vaše školka nic moc :-( Se Ti nedivím, že jsi z toho zhnusená.
A marodi jedooou Rv U nás už proběhla rýma a srajda, ale naštěstí si to dycky Andulka načasovala kolem víkendu. Bobek malý disciplinovaný. To bude psycho, až budu řešit opravdický paragraf.
Sauny, to jse super, že jsi nakonec spokojená!
Hani, ať se Dáda stihne uzdravit, to by byla velká smůla, kdyby onemocněla na "veliký výlet", na kterém se bydlí "v pokojíčku"- rozumějte dovča na více nocí, ubytko mimo domov.
krupice. 33843

16.9.2008 14:09:56
Ahoj,
taky se hlásíme k marodům. Danda je od včerejška doma. Celý rok není nemocná, teď rýma a vnoci strašně kašle, že nemůže spát a my s ní. Zrovna jsem ji odhlásila ze školky do konce týdne, protože si nemyslím, že se to zázračně ze dne na den zlepší a navíc v sobotu letíme na tu Krétu, tak aby byla vpořádku. Počítala jsem s tím, že ze školky něco přinese.

Dib, se školkou to je teda naprdRv. Už máte nějaké řešení?

A Danda opět nechce spát, pořád mě volá. Jak není školka, má spoustu energie a je to s ní dost těžký.

Jana (Lukáš 6/03,Martin 8/05) 33354

16.9.2008 13:31:34
Ahoj vsichni,

Sauny, Martina jsem taky dnes nedala do skolky(a uz nedam do konce tydne), protoze ma rymu a pokaslava a pristi tyden jdeme na ockovani proti zloutence, tak musi byt fit...

Jinak u nas vse pri starem... vecer kouknu, doctu, pripadne napisu vic... bye, bye
18.11Sauni13 24930

16.9.2008 13:16:47
Jo a jak nebývá nemocný,tak je Štěpánek teda z mš hned nachcípaný-ještě se na něho mrknu jak se vzbudí-případně bude muset zůstat doma:-(

Janes to máš veselo a to už tak bude furt a dokolečka dokola :-(((
18.11Sauni13 24930

Ahojky!!!

16.9.2008 13:14:21
Dib :-((( Tak to je smůla....to bych asi teda zvažovala....moc bych Ti přála nějakou super školku,která byla k dětem ,,více ku prospěchu".

Teď to vůči Dib asi nebude úplně taktní...přes to že naši školku máme daleko,v poledne nám městská nejede(takže do Mš jsem vlekla golfky,zpátky jsme došli mokří-prší u nás a fučí větr,Štěpánek usnul na golfáčích v pláštěnce a gumácích-přez něho přehozená deka-neb šusťákový fusak mu je už krátký-no sociálka na nás),přesto že jsem chtěla školku jinou-kde je výborná logopedie,začínám nabývat dojmu,že jsem vlastně ráda,že je Štěpánek tam kde je.V té původně chtěné mš,je tv taky častým přítelem.....to se nějak dá překousnout(je škaredě,děti chtěli pohádku)..ale teď mám jakési srovnání učitelek-no máme pravděpodobně nejlepší učitelku v Bk - já ji teda původně vůbec neznala,až teď co ji máme,tak mi zmámé říkají-Jó ,paní učitelka Evička-na tu všichni hrozně vzpomínají...
Každý den mi sama hlásí,co dělali(dnes malovali vodovkama),kolik toho malý snědl-prý na rozdíl od ostatních dětí dobře jí,že si umí hezky hrát...Dnes jsem se ptala jestli si myslí,že má školka pro Štěpánka význam,zda není nešťastný-ztracený(nechala bych ho v tom případě doma),říkala že vůbec ne,že on teda vůbec není nešťastný,že mu rozhodně sama nemůžu kolektiv dětí nahradit,ať budu dělat co budu dělat,s tou Štěpánkovou řečí-že se spolu domluví,případně když mu nerozumí,tak si ji Štěpánek dovleče kam potřebuje... A že by mi sama řekla,že jednu holčičku tedy letos museli ,,vrátit" neb byla do školky prý opravdu nezralá....
Talkt o mě opravdu potešila-navíc mluví moc hezkým tónem hlasu.....Štěpánek ráno už nepláče,dá pusu a utíká dotřídy.Nicméně ale na otázku jesli chce jít do školky-tak NECHCE.

myšulka 27970

Re: haháááá

15.9.2008 23:21:30
Ještě jednou to tu zakočkuju, omlouvám se za překlepy, vůbec jsem to po sobě nečetla.
myšulka 27970

15.9.2008 23:19:57
Ještě jsem chtěla Dib, od takové školky bych asi utíkala, ale když ení volba, chápu, že je to hrozně těžké.
myšulka 27970

15.9.2008 23:19:09
Ahoj, chci ohlásit, že žiju, ale nějak nestíhám. Dib blahopřeju k svatbě, víc jsem nestihla přečíst. Nemocné lituju, my jsme skončili asi před týdnem, snad to chvíli vydrží, neb brzy ráno ve čtvrtek letíme směr Rhodos. Teď se i bojím těit, aby to vyšlo. Jina nic nového, nemoci se u nás pořád střídají, hlavně kašle, já mám možná astma a nehce se mi brát léky, protže se mi to nechce uvěřit. spíš mám podezření na naše nové podlahy a nábytek, ale jak to dokázet?
Jo a Hani, asi mi začíná alefgie na lískové oříšky. Teď jsem dostala k sátku bonb.Tatianu, tak uvidím :(
Janes+Ondra08/05+Matěj 10/07 25813

15.9.2008 21:12:17
Ahojky z lazaretu,
Mates má ATB a zřejmě bakteriální infekci horních cest dýchacích, tralala a dnes mi ze školky volali kolem oběda ť dojdu pro Ondru, že se poblil, ale pak úsměv a prý tam nechtěl být. Tak ho podezříváme z nějaké neurózy, ale o víkendu srandil, tož nevím - doma pak OK, snědl jídlo a dobrý - tak zítra asi pomaže opět a uvidíme.

Teda Deni - co je to za školku? FAkt nechápu, není nějaká naděje, že byste sehnali nějakou jinou?
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 128269  [Dalších 128099 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.