| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 2804  [Dalších 2754 >>]
Perlička + cácorka 07/05 25608
7.9.2012 23:56:57
Tak předem všem prvňáčkům přejem jen hodné paní učitelky, chuť do učení a čas na hraní :-)A mamkám pevné nervy!!~v~
My už jsme taky mazáci, akorát to ranní vstávání je strašné, já v pět, Verča v šest (šok po prázdninách kdy já v devět a Veča v osm :-)
Do školy se těšila, v druhé třídě už pomalu taky začínají, ale zatím jen zlehýnka domácí úkoly ještě nee.
7letou prohlídku máme za sebou, Verča moc neporostla a je to "vyžlinka" . 123 cm a necelých 22 kg. Za 14 dní jde i pro jistotu na krev na alergii na lepek a na laktózu - často ji pobolívá břicho a více po mléko (a přitom ona by ho nejradši pila pořád a kvůli tomu bolení jí ho omezuju). Tak snad tam nic nenajdou. Navíc doktorka z ní vždycky nemůže, jak je tam hyperaktivka :-)
No družinářka včera konstatovala, že je Verča po prázdninách nějaká klidná (oproti minulému roku ~;), na to jsem já opáčila, že to asi na ni teda něco leze :-) (jako na Veruš :-)
Sauny držím pěsti, ať se to nějak utřepe s denním režime a zbytkem a totéž i všem ostatním, ten denní kolotoč po volném režimu léta je šílený...
krupice. 33843
7.9.2012 21:50:02
Ahoj,
tak my se taky "zajíždíme", Danda dnes přinesla jedničku a počítám s tím, že ještě pár týdnů bude nosit celá třída domů jedničky~t~ Podle rozvrhu jedou až příští týden. Jinak nám bylo nabídnuto rozhodnout se, kterým písmem se bude učit dítě psát. Já jsem Dandu po dlouhém uvažování přihlásila na Comenia Script, psací písmo se bude učit pouze číst. Takže žádné kličky nás nečekají~z~. Přihlásila se na to tak půlka třídy a další maminky o tom uvažují. DO družiny začneme taky od příštího týdne. Přes prázdniny jim udělali nové hřiště s prolejzačkama, tak se mají na co těšit. Navíc mají plot společný se školkou, tak už vidím, jak Danda prolejzá (má to už prozkoumaný) a obšťastňuje paní učitelky ze školky novýma dojmama~t~
Na sedmiletou prohlídku jdeme v úterý~;)

Jani, šikulka~g~

Saunerko, ať se ti v práci daří!
Jana (Lukáš 6/03,Martin 8/05) 33354
7.9.2012 16:17:46
Ahoj holky,

tak za nás - pohoda, klídek, páč oba jsou už mazáci :-D...
... tento týden docela dobrý, ale už jedou na plnou páru - od středy podle rozvrhu!!!

Na vstáváni jsme si zvykli, kluci chodili poslední týden na příměstský tábor na in-linech, kde museli být už v 8 ráno, tak jsme trochu potrénovali.
ALe teda pro mne to byl očistec. Kluci byli skoro pořád v tahu, doma klídek a ticho - no a od minulého týdne na mne mluví oba najednou - takových věcí, co po mně chtějí :-))))))...

Dokonce zvládáme i vyzvedávání, páč jsem se před prázdninami kousla a začala (po 10ti letech) jezdit autem - to je pohodičkááááááá.... pokořila jsem dokonce i Prahu (centrum neeee, ale jinak dojedu kamkoli).
Tak jsem se poplácala po ramenou, což?
Ještě kdyby to auto nechtělo žrát :-D...

Na 7mi letou prohlídku jdeme 19.9., pak podám hlášení!

Mějte se všichni fajn, pouštím mladšího syna :-D...
Lenka (Kuba+Verča) 22392
6.9.2012 21:37:22
Ahoj holky,
nahlížím po delší době.Všem prvňáčkům přejeme,ať se jim ve škole líbí.
Verča už je ve 2.třídě.Sice tam je asi druhá nejmladší,ale ona je vysoká,tak tam mezi ty o rok starší děti zapadla.
Děti chodí do školy taky ráno samy,jelikož chodíme oba do práce dřív.Ale zvládají to dobře.Odpoledne jsme samý kroužek,takže docela honička.Ještě že funguje babička s dědou,jinak by to ani nešlo.

Šárko,jezdíš do hotelu DUO na Horní Bečvu?Děti tam byly s našima o prázdninách již třetím rokem a moc se jim tam líbí.Když se jich zeptám kam o prázninách,tak jednoznačně hlásí na Bečvu.~:-D
Pavlýsek+ Ríša 28138
6.9.2012 19:01:42
Ahoj, tak jsme zapluli do školního procesu. Už dostávají dom. úkoly a včera přinesl dvě jedničky~g~.... tak jsem to normálně obrečela.Čeká nás v pondělí 7 letá prohlídka, nějak jsem to o prázdninách nezvládla. Jsem strašně ráda, že jsme vybrali tuhle školu, jsou pořád s družinou na procházkách a v lese, kde se vyřádí. Školní jídlo- výborné. Jen připravování 2 svačinek- i na odpoledne je po ránu pro mě náročné....~w~~:-D
tak jsem zvědavá ne Vás ostatní...
saunerka
  • 
6.9.2012 18:12:00
U nás se do školy nechtělo,babičky ani aktovku neviděly,neb Štěpán byl zarytý a nechtěl ji ani vytáhnout...První den se asi tak 25x kdy už půjdem domů,druhý den si zamačkával v očkách slzy...Dnes naznal,že školka byla horší...a už i chtěl jít ze šatny sám do třídy....Manžel je vozil,od příštího týdne budou kluci už jezdit busem sami a ten další týden už budou muset sami i vstávat :-(( No uvidíme.Musí to zvládnout,jinou možnost nemáme.
Naše paní učitelka co měla Štěpánka mít nám otěhotněla,tak budem věřit že to zvládnem s tou kterou jsme ,,nafasovaly".~;)

V nové práci jsem skoro rok,je to náááročné,velmi,+ dojíždění.ALe zaměstnavatel si mě váží(nebo to tak cítím),přijdu si zde jako člověk,tak se držím ......

Tak ať se všem našim,,mimískům" ~:-D ve škole daří a brzo nějakou jedničku do deníčku!
A nám mamkám pevné nervy!
Malá rada,až budete pěnit,že ty čárečky a vlnovečky nejsou tak vzorně napsané,jak by jste si myslely,že by měly být,zkuste si jich sami na řádek tak 10 cvičně udělat,ono to fakt neeeejde~j~
krupice. 33843
5.9.2012 23:29:42
Taky jsem mohla změnit název diskuze~t~
krupice. 33843
5.9.2012 23:28:49
Ahoj holky,
zdravím nové prvňáky a druháky taktéž~;)
Pavlýsku, štípanec do oka, to si nedovedu představit~e~ Chudák Ríša!

Já jsem se bála ranního vstávání, neboť o prázdninách děti vyspávaly průměrně do 8 i dýl, ale jde to. Dokonce býváme před školou mezi prvními a mrzneme tam. Jinak start super. Danda mi celé prázdniny tvrdila, že se do školy netěší a teď se jí tam líbí, připadá si velmi důležitá. Ve třídě zná 7 dětí ze školky a v lavici sedí s holčičkou Danových kolegů z práce. Párkrát jsme se s nimi viděli a holky se trochu znaly. A já jsem ráda, že konečně nastává jakýsi režim. Dost mě vyčerpávalo mít celé léto obě děti doma, navíc máme od června krizi a já tak nějak depky ze všeho. Ale aspoň musím zaklepat, že letos jsou děti vyjímečně zdravé. Ani nevím, jestli vůbec něco proběhlo, takže ťuky ťuk.
Pavlýsek+ Ríša 28138
5.9.2012 11:01:21
Ahoj , jak jste vstoupili do nové éry života?~x~ Riška s antibiotiky, protože ho před několika dny štípla včela do oka, a měl pěknou reakci. Ve škole se mu líbí,má tam kámoše ze školky. Chodí do odpolední družiny, a budem ho přihlašovat do sportovních kroužků, aby se vyřádil.Ve třídě je asi 20 kluků a 5 holek.
Ocicko
  • 
13.8.2012 7:23:14
ahoj holky - tak jak se tesite na skolu??? my jdem do 1 a me uz ted zacinaj pracovat nervy - super.....

no a predstavete si - deda s babickou ( tchanovci) vzali decka na chatu na vikend - a babicka v nedeli rano odjela a deda je vzal na kola.... ale Fik se rozsekal :( odreny nohy a boule na hlave ( coz nechapu kdyz ma helmu) - bych se zblaznila je jak kdyby jsme ho stahovali z kuze - nechapu jak ten malej kluk se dokaze takhle nicit.....
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 2804  [Dalších 2754 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.