| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 128269  [Dalších 128199 >>]
DiasySárinka08/05 Nelinka05/08 58499

Re: .

2.10.2008 17:01:12
Jani já ani nevím jestli jsem oní sem psala....
Jana (Lukáš 6/03,Martin 8/05) 33354

2.10.2008 16:42:19
jo Deni a samozrejme gratuluji k praci... jeste si to uzivej s Matym...

2.10.2008 16:41:33
Deni,
opravdu psala? Tak to mi uniklo, prosim o opacko...
Ja jsem na mail neodpovidala (zadim), ale muzeme vsechny terminy :-D...

Diasy, novinka Nelinka.... nebo jsme o ni vedely?...
dib (matěj 21.8.05) 34252

.

2.10.2008 16:10:24
hele, ratunka už to psala, co je za výpovědí :-D
"......Jinak jsem přislíbila, že půjdu pracovat ke kamarádce, na její místo, asi od března či února...
... no celkově si ve všem polepším,a le je to špičkové pracoviště, kde se velmi dbá na dalšísebevzdělávání a samostudium, sákryš, tři týdny jsem kvůli tomu váhala, než sem kývla, ale co už... nejsem tak stará, abych se nemohla učit nové věci...snad tedy:-)))....."

sauny, moc vám držím palce, ať máte trošku klidu aj teď.. ať to přežijete a máte eště pak dost sil na zvednutí se, ozdravění a hlavně radost trvající od rána do večera, bez stresů..

a díky všem, co se ozvaly ke srazu, budu vás informovat!!!!
DiasySárinka08/05 Nelinka05/08 58499

Re: Ahojky

2.10.2008 14:31:41
Ahoj
po sto letech, nějak nestíhám....Jak se tady všichni máte????
Přišel mi mail ohledně srazíku, já takhle dopředu říct nemůžu jestli jo nebo, ne. Až budete mít pevné datum tak mi ho prosím pošlete na mail, nebo já nakounku sem a pak uvidím podle situace, jestli přijedu...~:-D
18.11Sauni13 24930

Ahojky

2.10.2008 8:43:32
Ratu-copak s výpovědí????!!!Nelíbí se ti? Máš slíbeno něco lepčího?...že by měli špioni doma ještě jednoho špionka-to by si nedávala výpověď..nenapínej,referuj!!!

Šári-díky za odpověď....myslím,že je to to co jsem chtěla slyšet....jinak dr. v nemocce říkala,že tata když podepsal revers je na tom tak,že nemusí už dorazit ani domů-ael může se stát že vydrží třeba rok-tři (čemuž teda nevěřím v žádném případě-neb co je mi popisováno -tak pokud se to nevyhrotí samo,tak ten chlap se někde sebere,někdo mu nalije a prostě to skončí............)
Uvidíme,já jsem téměř nespala,jak na tom vedle řvoucího člověka musí být mamka :-((((((

Hani,jak moc Ti v tom co jsi napsala Ti rozumím.................

...brej večír...

1.10.2008 23:00:59
... teda Ratu, toz to je zapeklita situace s tou tvou nohou. Doufam, ze to moc neboli... a co to, ze se chystas dat vypoved? Naslas nejakou jinou praci?

... Sauny :-(((( je mi to lito, nejvic snad toho, ze trpite vsichni... a na skolu drzim palecky...

... Jane, doufam, ze se vam zloutenka vyhne....

... Hani, vitam po dovolene...

... a vic si nepamatuji, jdu zalehnout, dobrou, dobrou...
ratunka 32460

Re: ahoj

1.10.2008 21:09:00
šári, co já vím, jak moc, asi dost, nějak se mi zapoměly prokrvovat prsty, taky jsem je měla dost necitlivé, no uvidíme.
Jasně, že můžeš poslat,už připravuju stránky, a samo bych ti poslala nabídku:-))
si první:-)
Šárka, Anička 30.8.05 39525

1.10.2008 20:59:06
Ratu, ty brďo, ty máš ten kokotník vyvrtlý nějak hodně, neee? Když ti chcou dát plnou sádru... A na blbé pocity vůči zaměstnavateli kašli! Užívej zaměstnaneckých výhod plnými doušky! A propos, když jsi to tady proflákla, můžu taky zase poslat fotky na kalendáře???
Jane, fuj, žloutenka! Chuděro, snad to Vik mine. Ale jenom pro uchlácholení- žloutenka A nikdy!!! nepřechází do chronicity, je to ze všech žloutenek ta nejlepší. Ale do háje, Vik ji určo nedostane!!!! Virus se vylučuje jenom stolicí, krví jenom malou chvilku. Snad to bude dobré! Držím palušky.
ratunka 32460

1.10.2008 20:20:19
Sauny, uf, uf uf, to jsou hrozně hnusné starosti úplně všechny, budu na tebe intenzivně myslet, vlastně by asi bylo nejlepší, kdyby to vážně šlo ráz na ráz,vím, že to máš s tátou na nože,a le i tak to bude asi velice moc těžké, přeju vám všem zúčastněným hodně moc sil!!!!
A s tou prací a školou, znamená to, že asi spíše škola?

Hani, škoda, že jste si mooooře neužili jak by jste zasloužili, já bych někam jela, až bych breečela, ale balicí chaos znám...fotečky záviděníhodné:-)))

Jane, to je humus s tou žloutenicí, taky by mě zajímalo, jak se zachová školka v takovém případě, šmarjá, snad vás to mine:-(((

no a já - byla jsem hned ráno an chiře, fásla berle, sádrovou dlahu a prý příští týden to dosádrujem do plné sádry, heč:-(
Tož budu sedět doma, dělat kalendáře a užívat si to,ho, že jsou oba ve školce, neb se mnou by se asi docela dost nudili, když jsme zvyklí lítat po venku...
V práci ze mě byli samo nadšení až na půdu, dopajdala sem tam kvůli té prezentaci a pán to nějak nestihl, taki jsme to zrušili, jela sem tam zbytečně, no aspoň sem snědla oběd a dala nemocenský lístek...
...tož to ze mě mají asi radost, měsíc po nástupu a to ještě neví, že koncem roku dám výpiověď, to se tam fakt moc neohřeju, sakryš:-((((
No nic, sou horší věcio na světě než pokažená hnáta a hnusné tlačivé podpažní berle:-/
Přeju všem, ať je líp, nejlíp jak jen to jde
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 128269  [Dalších 128199 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.